Fotoalbums

Printhouse Ninove

Copycenter, drukwerk en ontwerp in Ninove

Printhouse Ninove beschikt over een zeer modern en kwalitatief machinepark. Hierdoor kunnen wij zonder lange wachttijden uw digitaal drukwerk verwerken. De kwaliteit van onze afdrukken zal u verbazen, het verschil tussen onze digitale prints en grafisch drukwerk is bijna verwaarloosbaar. Een voldoende aantal toestellen zorgt ervoor dat u dadelijk aan de slag kan in de zelfbediening, indien gewenst kan u dit ook aan ons overlaten. Studenten kennen zeker ons inbindwerk van thesissen, professionele klasse.

Planafdrukken

Laat uw plannen door ons kopiëren of afdrukken, wij snijden en plooien ze naar wens. Om onnodige verplaatsingen te vermijden kan u de af te drukken plannen doorsturen via e-mail en wij werken ze voor u af. Hebt u echter plannen dringend af te drukken dan doen wij dit terwijl u wacht in de winkel.

Scanservice

Heeft u nood aan een digitale versie van uw documenten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij archiveren uw plannen en documenten van A4 tot A0 zowel in kleur als in zw/w en dit aan hoge snelheid zoals u wil in PDF, JPG of TIF-formaat en op de gewenste dragers zoals USB stick, DVD, harde schijf etc...

Gelegenheidsdrukwerk

Kom langs met uw ontwerp of haal inspiratie uit onze eerdere realisaties. Wij verzorgen al uw geboorte-, verjaardags- en huwelijkskaarten, visitekaartjes, uitnodigingen, boekjes op maat naar uw wens. Hebt u geen inspiratie, ook het ontwerp kan u aan ons overlaten.

Affiches, flyers, drankkaarten, uitnodigingen

Bent u lid van een vereniging dan kunnen wij u zeker helpen bij de organisatie van uw evenementen. De organisatie van een evenement vergt voor iedere vereniging bijkomende administratieve rompslomp. Vertrouw daarom op onze ervaring voor al uw drukwerk, wij zorgen voor uw affiches, flyers, drankkaarten en uitnodigingen aan zeer scherpe prijzen in kleine en grote oplage.

Studenten in de kijker

Printhouse Ninove biedt aan alle studenten dezelfde voordelen als de copycenters in de studentensteden met als bijkomend voordeel dat je hier lekker terug naar huis kan terwijl wij je eindwerk professioneel afwerken.

Plastificeren

Wij plastificeren documenten van visitekaartjes tot A1 formaat.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Printhouse Ninove.

Contact

Printhouse Ninove

Graanmarkt 4, 9400 Ninove
  • Copycenter
  • Digitaal drukken
  • Digitaal printen
  • Kopiecenter
  • Kopieen
  • Planafdrukken
  • Print- en copycenter
  • Printservice
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u-12.30u, 13.30u-18.00u
Woensdag 09.00u-12.30u, 13.30u-18.00u
Donderdag 09.00u-12.30u, 13.30u-18.00u
Vrijdag 09.00u-12.30u, 13.30u-18.00u
Zaterdag 09.00u-12.30u, 13.30u-17.00u
Zondag Gesloten
 
Op donderdag en vrijdag kan je ook op afspraak komen van 18.00u-20.00u (Deze mogelijkheid is speciaal om uw ontwerpen te bespreken).