Fotoalbums

Prima Pressing

Thijs Edgard is in 1963 met droogkuis in de Kloosterstraat in Diepenbeek gestart. Sinds 1970 waren wij gevestigd op de Wijkstraat 13 in Diepenbeek en momenteel zitten wij op de Diepenbekerweg 10 in Hasselt. Wij hebben ook een vestiging in de Diesterstraat 22 in Hasselt. Thijs Edgard en Thijs Dirk zijn de huidige zaakvoerders van Prima Pressing. Thijs Cris is eveneens werkzaam in het bedrijf. Buiten de familie werken bij ons nog 6 andere personeelsleden. Wij zijn een familiaal bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt. De klanten zijn onze inspiratie en onze motivatie om steeds verder te doen.

Onze diensten

Droogkuis

Wij droogkuisen of wassen uw kledingstukken zoals vermeld staat op het wasetiket in uw kledingstuk. In vele kledingstukken staan echter niet de juiste wasvoorschriften, wij zullen dus regelmatig voor een andere reiniging kiezen dan in het wasvoorschriften staat. Wij zijn professioneel en ervaren genoeg om deze wasetiketten op een juiste manier te interpreteren. Voor ons is de stofsamenstelling belangrijker dan de wasvoorschriften.

Witwas

Wij doen enkel particulieren was.

Krimpvrij reinigen van overgordijnen en gordijnen

Wij kunnen uw overgordijnen reinigen zonder krimp. Als overgordijnen gekrompen zijn bij het reinigen kunnen wij deze terug rekken.

Reinigen van dekens - dekbedden - donsdekens

Dekens, dekbedden of donsdekens hebben regelmatig een wasbeurt nodig om het zweet en het vuil te verwijderen. Dekbedden moeten altijd in water gewassen worden, als ze in een kleine wasmachine gewassen worden, blijven er zeepresten achter in het dekbed en dat veroorzaakt schimmelvorming op termijn.

Donsdekens vragen tussen 7 en 9 jaar een speciale behandeling. Door de tijd verdwijnt er dons uit het donsdeken en de dons en de pluimen klitten aan elkaar vast. Daardoor verliest het donsdeken zijn isolatie effect en krijgt men het koud onder het donsdeken. Voor de behandeling moet al de dons verwijdert worden uit het donsdeken. De dons krijgt een speciale desinfecterende behandeling en wordt daarna terug in de hoes van het donsdeken geblazen, en dat is dan ook het moment om dons bij te vullen. Op die manier krijgt je terug een heel dik en warm donsdeken.

Prima Pressing, uw droogkuis - wassalon - textielreiniging - strijksalon voor Diepenbeek en Hasselt

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Prima Pressing.

Contact

Prima Pressing

Diepenbekerweg 10, 3500 Diepenbeek
  • Droogkuis
  • Nieuwkuis
  • Wassalon
Maandag 08.00u-18.00u
Dinsdag 08.00u-18.00u
Woensdag 08.00u-18.00u
Donderdag 08.00u-18.00u
Vrijdag 08.00u-18.00u
Zaterdag 09.00u-12.30u
Zondag Gesloten