Poorten M. Devlamynck

Poorten M. Devlamynck

Uw elektricien voor Zwevegem

Elektriciteitswerken Devlamynck te Zwevegem is een allroundbedrijf voor het aanleggen, onderhouden, controleren en herstellen van elektrische installaties in en om huizen en bedrijven. Onze specialisaties zijn de aanleg van poorten & hekkens, de automatisering van bestaande manuele voorzieningen en het ontwerpen en maken van het elektrische gedeelte van machines.

Camerabewaking

Wij specialiseren ons op het plaatsen en de verdere automatisatie van camerabewaking.

Elektriciteitswerken

Complete installaties met leidingen, contactpunten en schakelaars aanleggen of moderniseren in nieuwe of bestaande woonhuizen, inclusief eventuele domotica tot en met de levering van het bijbehorende schema. Elektrische kasten in orde brengen met de nieuwste CE-normen (voor verplichte attesten bij verkoop of voor uw optimale veiligheid los van verkoop). Idem voor kleine industriële bedrijven. Zekeringkasten voor installaties en sturingskasten bij machines. Tuinverlichting plaatsen. Machines onderhouden, vooral wat betreft het elektrische deel: de thermostaten, spoelen, koolborstels en dergelijke uitmeten, controleren, enz.

Poorten

Welke diensten kunt u ons vragen rond poorten? Sectionale poorten (poorten bestaande uit meerdere panelen) monteren en onderhouden. Bestaande poorten automatiseren en onderhouden. U kunt hierbij diverse modules en accessoires kiezen (codeklavier, videofonie, meerdere zenders, veiligheidsfotocellen voor kinderen en huisdieren). Afstandsbedieningen van poorten, hekken en buitenverlichting met elkaar combineren. Inbraakwerend sluitwerk

Hekkens

Welke diensten kunt u ons vragen voor hekkens? Houten hekkens plaatsen. Dit gebeurt vooral bij afsluitingen van opritten. Ondergrondse en bovengrondse motoren plaatsen. Bestaande hekken automatiseren die nu nog handmatig open en dicht gaan. U kunt hierbij diverse modules en accessoires kiezen (codeklavier, videofonie, meerdere zenders, veiligheidsfotocellen voor kinderen en huisdieren) Nieuwe of bestaande hekkens (jaarlijks) onderhouden. Inbraakwerend sluitwerk

Automatisatie

De verdere automatisatie van machines is één van onze specialiteiten: Bestaande industriële machines van oudere types met elektrische aanpassingen uitbreiden naar een betere functionaliteit, bijv. bedienbaar maken door één persoon i.p.v. twee, enz. De elektrische sturingen van machines ontwikkelen. We doen dit in samenwerking met de machinebouwers.

Herstellingen

U kunt onze diensten inroepen bij: algemene elektrische herstellingswerken, elektrische sturingen waarin zich fouten voordoen. Wij sporen de fouten voor u op en maken uw apparatuur terug veilig en betrouwbaar. Vervangen van lagers, motoren, reducties.

Zonwering

Soms gebeurt het dat de zon scherp indringt in uw woning. Wij voorzien de gepaste zonnewering bij u. U kunt de stekende zon verbergen en hebt het comfort u in de schaduw te verbergen zonder ongemakken.

Rolluiken

Het manueel bedienen van oudere, bestaande rolluiken is een zwaar werk. Wij kunnen dat voor u automatiseren met geluidsarme motoren. Bovendien kunnen we het ophalen of neerlaten zelf automatiseren door het openen en sluiten afhankelijk te maken van factoren die u zelf kiest: vaste tijdstippen, of de hoeveelheid buitenlicht, enz.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Poorten M. Devlamynck.

Contact

Poorten M. Devlamynck

Spinnerijstraat 10, 8552 Moen
  • Automatisatie
  • Elektriciteitswerken
  • Garagepoorten
  • Poorten
  • Rolluiken
  • Verlichting
  • Zonnewering
  • Zonwering
T051 48 67 61
M0485 28 23 66
Ond. nr.0809.255.855