Poorten M. Devlamynck

Uw partner te Zwevegem voor afsluitingen, poorten en zonwering


Over ons

Poorten Devlamynck is uw expert voor afsluitingen en houten hekken in Zwevegem. Vanuit onze ligging in de gemeente Moen bedienen we de volledige regio rond Zwevegem. We zorgen bovendien niet alleen voor de installatie van afsluitingen en poorten, maar staan ook bekend omwille van ons sterk elektriciteitswerk. Ook voor zonwering, rolluiken en sectionaalpoorten bent u bij Martijn Devlamynck aan het goede adres.

Rolluiken

Manueel bedienen van oude, bestaande rolluiken is zwaar werk. Wij automatiseren dat met geluidsarme motoren. Bovendien kunnen we het ophalen of neerlaten zelf automatiseren door het openen en sluiten afhankelijk te maken van factoren die u zelf kiest: vaste tijdstippen of de hoeveelheid buitenlicht.

Camerabewaking

Wij specialiseren ons op het plaatsen en de verdere automatisatie van camerabewaking.

Elektriciteitswerken

Complete installaties met leidingen, contactpunten en schakelaars aanleggen of moderniseren in nieuwe/bestaande woningen, inclusief domotica tot en met de levering van het bijbehorende schema. Elektrische kasten in orde brengen met de nieuwste CE-normen. Idem voor kleine industriële bedrijven. Zekeringkasten voor installaties en sturingskasten bij machines, tuinverlichting plaatsen en machines onderhouden (de thermostaten, spoelen, koolborstels en dergelijke uitmeten, controleren).

Poorten

Sectionale poorten (poorten bestaande uit meerdere panelen) monteren en onderhouden. Bestaande poorten automatiseren en onderhouden. U kan hierbij diverse modules en accessoires kiezen (codeklavier, videofonie, meerdere zenders, veiligheidsfotocellen voor kinderen en huisdieren). Afstandsbedieningen van poorten, hekken en buitenverlichting met elkaar combineren. Inbraakwerend sluitwerk

Hekken

Houten hekken plaatsen. Dit gebeurt vooral bij afsluitingen van opritten. Ondergrondse en bovengrondse motoren plaatsen. Bestaande hekken automatiseren die nu nog handmatig open en dicht gaan. U kan hierbij diverse modules en accessoires kiezen (codeklavier, videofonie, meerdere zenders, veiligheidsfotocellen voor kinderen en huisdieren) Inbraakwerend sluitwerk

Automatisatie

De verdere automatisatie van machines is één van onze specialiteiten: Bestaande industriële machines van oudere types met elektrische aanpassingen uitbreiden naar een betere functionaliteit, bv. bedienbaar maken door één persoon i.p.v. twee, enz. De elektrische sturingen van machines ontwikkelen. We doen dit in samenwerking met de machinebouwers.

Herstellingen

Algemene elektrische herstellingswerken, elektrische sturingen waarin zich fouten voordoen. Wij sporen de fouten op en maken uw apparatuur terug veilig en betrouwbaar. Vervangen van lagers, motoren, reducties.

Zonwering

Soms gebeurt het dat de zon scherp indringt in uw woning. Wij voorzien de gepaste zonwering bij u. U kunt de stekende zon verbergen en hebt het comfort u in de schaduw te verbergen zonder ongemakken.