Fotoalbums

Tuinaanleg Pollaris Frieda

Uw perfecte tuin is onze grootste zorg!

Uw tuin is de kers op de taart die zorgt voor een schitterende oase van rust voor uzelf of een fantastisch speelterrein voor de kinderen. De aanleg van uw tuin is dan ook een belangrijk punt waar flink wat aandacht moet aan geschonken worden. Kies daarom voor een tuinaannemer actief in Hasselt en Herk-de-Stad die reeds jarenlang ervaring heeft met het ontwerpen en onderhouden van tuinen.

Bij Tuinaanleg Pollaris zorgen wij steeds voor de opmaak van een gerichte analyse wat betreft de bodemsoort en ligging van uw tuin. Aan de hand hiervan kan er beslist worden welke beplanting u het beste kan gebruiken om een mooie groei en bloei te garanderen.

Ook de bestrating is van groot belang. De aanleg van het terras, de tuinpaden of oprit moet in perfecte harmonie zijn met uw woning. Keuze op vlak van tegelsoort of steensoort laten wij volledig aan u over maar uiteraard staan wij klaar met het nodige advies.

Stap voor stap wordt duidelijk welke tuin u in gedachten hebt en aan de hand van alle gemaakte keuzes stellen wij een persoonlijke offerte op. Wij bespreken deze graag uitvoerig met u zodat mogelijke onduidelijkheden weggewerkt worden.

Eens een akkoord bereikt bekijken wij wanneer de werken van start kunnen gaan en wij uw tuin kunnen omtoveren. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak!

Tuinaanleg Pollaris Frieda, uw tuinaannemer, tuinwerken, tuinontwerp voor Hasselt en Herk-de-Stad. Creëer uw droomtuin!

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Pollaris Frieda Tuinaanleg.

Contact

Pollaris Frieda Tuinaanleg

Sint-Jorislaan 32, 3540 Herk-de-Stad
  • Grondwerken
  • Klinkerwerken
  • Opritten en terrassen
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Tuinontwerp
  • Tuinwerken
T013 55 43 44
F013 55 28 37
M0475 47 46 60
Ond. nr.0460.211.145

Altijd telefonisch bereikbaar.