Cryolipolyse

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is letterlijk vet bevriezen. Cryolipolyse is een niet- invasieve esthetische behandeling, die gebruikt wordt als alternatief voor liposuctie. Met cryolipolyse kan je plaatselijke vetophopingen op een efficiënte manier laten verdwijnen.

Door middel van het cryolipolyse toestel 'Elsa' kan je per sessie tot 22% aan vetmassa verliezen. Dit gebeurd doordat het toestel de vetcellen zodanig zal afkoelen dat deze gaan afsterven. De vetcellen die zijn afgestorven zullen afgevoerd worden door het lichaam via de urine. Zo zal je zichtbare centimeters verliezen.

De afkoeling van de huid kan geen kwaad voor andere aangelegen cellen. Ook is de behandeling veilig en relatief pijnloos.

Cryolipolyse Axelle Roelandt

Materiaal:

Het toestel 'Elsa' die ik gebruik is het meest recente toestel op vlak van cryolipolyse. Dit toestel kwam uit in maart 2019. Wat is nu het grote verschil tussen dit toestel en de klassieke cryolipolyse toestellen? Dit toestel heeft vier behandelkoppen die tegelijk gebruikt kunnen worden. Elke behandelkop gaat FULL FREEZE 360° de huid afkoelen in plaats van slechts twee vriezende plaatjes. Door deze 'full freeze' optie kan je 60% meer oppervlakte gaan behandelen dan bij een klassiek toestel. Ook heb je als voordeel dat je daardoor minder druk op de huid moet uitoefenen en hierdoor de behandeling aangenamer ervaren wordt. Door de vier verschillende behandelkoppen kan je dus in 1 sessie meerdere zones laten behandelen.

Cryolipolyse Axelle Roelandt

Veel gestelde vraag:

De meest gestelde vraag is, of dit dan een blijvend resultaat heeft?

Iedere persoon heeft evenveel vetcellen in het lichaam. Wat doen we bij cryolipolyse, dat zijn de meest volumieuze vetcellen elimineren uit het lichaam. Nu is ons lichaam geprogrammeerd, dat iedereen evenveel vetcellen heeft, dus deze verwijderde vetcellen komen terug, maar in een minder groot volume. En daardoor verlies je centimeters, doordat de vetcellen die in het verleden te groot waren, nu in een minieme grootte terug komen.

Aandachtspunt:

!!!Mensen met lever- en/ of nierproblemen kunnen cryolipolyse niet uitvoeren!!!

Na de behandeling:

  • Drink veel water! Want hoe meer water je drinkt, hoe meer vetcellen er uit het lichaam zullen verdwijnen.
  • Doe geen extreme dingen.
  • Gebruik geen crèmes waar er zelfbruiner in zit.

Bij verdere vragen of interesse kan je vrijblijvend een gratis intakegesprek inplannen.


BEHANDELING

PRIJZEN

1 sessie cryolipolyse (1zone) - 2de zone aan helft van de prijs

€ 120,00

❖ Kuur (3 behandelingen)

€ 330,00

❖ Kuur (6 behandelingen)

€ 630,00

❖ Kuur (8 behandelingen)

€ 800,00

❖ Kuur (12 behandelingen)

€ 1140,00

 

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!