Pleisterwerken Wetteren

Uw binnenpleisterwerken, plamuren van gyproc en plamuurwerken te Wetteren

Pleisterwerken De Vos, gevestigd in Wetteren, is de specialist die u zoekt voor alle pleisterwerken, zowel voor binnen als buiten. Met al meer dan 25 jaar ervaring is zaakvoerder en zelfwerkend patroon Yves De Vos de vakman die u verder kan helpen met uw nieuwbouwprojecten of renovatieprojecten. Pleisterwerken De Vos maakt enkel gebruik van de beste materialen en garandeert u een perfecte uitvoering. Ook voor het plamuren van gyprocwanden en gyprocplafonds bent u bij Pleisterwerken De Vos aan het juiste adres.

Behalve voor alle gips- en gipsvezelplaten, houten of metalen draagstructuren (wand- en plafondprofielen) en de aangepaste afwerkingsmaterialen (voeg- en randafwerking) zorgt Pleisterwerken De Vos ook voor het lattenwerk en het volledig afgewerkt plaatsen van de platen.

Kortom, ideaal voor voorzetwanden, stijlwanden, plafonds, winkelinrichtingen en beursstanden. Uw natte ruimtes (garage, keuken, badkamer, kelder, etc.) voorzien wij professioneel van cementpleisters. Deze bestaan uit cement, zand, kalk, minerale pigmenten en diverse bijproducten.

Binnenpleisterwerken

Binnenpleisterwerk dient in de eerste plaats als ondergrond voor uw latere schilderwerk of behang. Het geeft uw woning zijn uiteindelijke uitstraling. Wij maken er werk van.

LEES MEER