Pie Optiek - Lensworld DIEST

Gespecialiseerd in brillen en contactlenzen

Pie Optiek - Lensworld, gelegen op de Leuvensesteenweg 109 te Diest (recht tegenover McDonalds), biedt u een ruime keuze aan brillen, zonnebrillen, verrekijkers, loepen en natuurlijk ook contactlenzen. Spring dus zeker eens binnen voor een grondige oogcontrole, lensaanpassing of een nieuwe bril.

Lensworld werd opgericht in 2005 als één van de eerste contactlensshops in België. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van alle soorten contactlenzen en toebehoren.

Lensworld verkoopt alle producten van de gekende producenten zoals Alcon (Ciba Vision), Coopervision, Johnson & Johson, Bausch & Lomb, Sauflon, Clearlab, Eyemed Technologies, Abott, AMO, Alcon,... maar streeft er ook naar om een zo compleet mogelijk aanbod op het gebied van lenzen te bieden aan de klant. Alle lenzen verkrijgbaar in de handel kunnen wij in principe leveren.

Ons uitgangspunt is dat klanten online makkelijk en veilig hun contactlenzen moeten kunnen bestellen en dezelfde service kunnen genieten als in de traditionele handel. Uw pakje leveren wij thuis, op het werk of zonder verzendkosten bij één van onze opticiens.

Voor een oogcontrole, aanpassing of opvolging kan u dus ook terecht in ons netwerk van Lensworld opticiens. Wij bieden u online contactlenzen mét advies, voor een betere prijs! Uw optiekzaak voor Diest!

CONTACTEER ONS