Piano's Driesen

Al 65 jaar de pianospecialist in Maasmechelen

Piano's Driesen te Maasmechelen is sinds zijn oprichting in 1949 de referentie in Limburg geworden van klavierinstrumenten zoals akoestische piano's, digitale piano's en buffet- en vleugelpiano's. In een gespecialiseerde toonzaal (1000m²) kan u zelf de klankrijkdom ervaren van de allergrootste klaviermerken. Piano's Driesen uit Maasmechelen beschikt ook over een aanbod aan zorgvuldig geselecteerde tweedehandsinstrumenten.

Hoofdverdeler van Yamaha

De merken die bij ons centraal staan zijn Yamaha, Kawai en Kemble. Yamaha is in het bijzonder vertegenwoordigd met een eigen Yamaha gallery.

Onderhoud

Een jaarlijks onderhoud, nazicht en stembeurt zijn onotbeerlijk voor een klavierinstrument. De servicedienst van Piano's Driesen komt bij u aan huis. Voor grote werkzaamheden beschikt Driesen over een modern en goed uitgerust atelier. Enkel ambachtslui met vele jaren ervaring werken aan uw piano.

Verhuren Yahama en Steinway vleugels voor concerten

Piano's Driesen verhuurt Steinway en Yamah aan organisatoren van concerten en optredens. Alle informatie hierover kan u telefonisch verkrijgen.

Studiepiano's

Beginnende muzikanten kunnen er financieel bijvaren dankzij het u unieke jaarhuursysteem. Meer informatie hierover kan u telefonisch verkrijgen.

Jaarhuur

Bent u op zoek naar een nieuwe of occassie piano dan bent u bij Piano's Driessen te Maasmechelen zeker aan het goede adres. Wij bieden occassie piano's vanaf 550 euro. U huurt een Yamaha piano model B1 al vanaf 575 euro per jaar, jaarlijks stemmen en transport zijn inbegrepen. Bij aankoop van een nieuwe piano kunnen 2 jaar huur afgetrokken worden.

Huurkoop

Piano's Driesen biedt ook de formule van huurkoop aan. Hier wordt 2% van de aanschafwaarde maandelijks betaald en na 2 jaar het saldo. U betaalt geen interest en geen borg. Bij upgrade van uw piano wordt het volledige bedrag terugbetaald.

CONTACTEER ONS