Blijf bewegen met BeMoreActive

Blijf bewegen met BeMoreActive

Blijf bewegen met BeMoreActive

Actief bezig blijven is ook nu heel belangrijk. Wij bieden elke weekdag om 19u een actieve online sessie aan. Elke dag een ander thema gaande van Yoga en natuurlijk bewegen tot het meer intensievere ‘HIIT & Core’. Voor elk wat wils en vooral om het lichaam zo complete mogelijk in vorm te houden.

Kan je er om 19u niet bij zijn? Geen probleem, je krijgt een link om de opnames (en degene die al voorbij zijn) levenslang te (her)bekijken.


Programma:

Maandag: Yoga met Christine. Rustige Yoga Flow sessie. ‘Flow’ van de ene pose in de andere, versterk de basis, rek je uit en ontspan.

Dinsdag: Bodyweight & HIIT. Op dinsdag doen we aan krachttraining met eigen lichaamsgewicht. We beginnen met een opwarming en sluiten af met een korte routine aan hoge(re) intensiteit.

Woensdag: Natuurlijk bewegen. We kijken buiten de grenzen van sport. (her)ontdekken onze natuurlijke beweegcapaciteiten, spelen met evenwicht, en coördinatie. Alle oefeningen staan in het teken van een functionele en praktische toepassing.

Donderdag: Bodyweight & Core. Op donderdag gaan we verder met de krachttraining. Afsluiten doen we met een reeks buikspieroefeningen.

Vrijdag: Move & Mobility. We sluiten de week af met een ‘anti-verouderingsroutine’, hoe onze gewrichten gezond houden, we doen een aantal stretchoefeningen, besteden aandacht aan ademhaling en gaan aan de slag met kleine ‘beweegsnacks’ die je gemakkelijk in je dagelijkse routine kan inbouwen.


We doen onze uiterste best om aan ieders fitness niveau te beantwoorden. Voor de sessies heb je geen extra materiaal nodig tenzij eventueel een Yoga matje en een handdoek voor het zweet van je voorhoofd te vegen

De week van 30 maart komt er dagelijks een korte, gratis sessie bedoeld voor lopers (meer info volgt)

Wij blijven ook (online) beschikbaar voor het opstellen van loopschema’s, trainingsplannen en persoonlijke begeleiding.

Inschrijven voor de online sessies: https://bemoreactive.fit