CHOAS Professional organising Londerzeel

CHOAS professional organising

Personal coaching, life coach & professional organising te Londerzeel

Helpt je bij het organiseren van je tijd, ruimte, spullen, papier, etc

Maaike, mama, partner, (schoon)zus, (schoon)dochter, vriendin, opvoedster, professional organiser,… Net zoals iedereen vervul ik vele sociale rollen in het leven die vaak door elkaar lopen. Deze rollen en bijkomende taken vragen heel wat organisatie om tot een goed verloop en een goed einde te komen. Om daarnaast nog maar te zwijgen over het creëren van quality-time voor mijn gezin en mij.

In de 1ste plaats ben ik Maaike, mama van Febe en partner van Kenny. Daarnaast heb ik het geluk gehad om van mijn passie mijn werk te maken. Ik ben opvoedster in een residentiële voorziening die dagdagelijks op verschillende terreinen werkt met kwetsbare jongeren. Wekelijks wisselende diensten, nachten, een huishouden, een dochter,... vragen veel organisatie. Laat het nu net dat zijn waarin ik veel plezier en talent bleek te hebben.

Al deze factoren hebben me uiteindelijk naar mijn volgende passie geleid: professional organising. Ik volgde de opleiding “Ik word professional organizer” van Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs.

Een perfect antwoord op mijn onverzadigbaar enthousiasme/behoefte om anderen te helpen en mezelf te blijven uitdagen.

Choas zag het levenslicht en is er nu voor jou om al deze taken/rollen gesynchroniseerd en georganiseerd te krijgen. Daardoor zal er meer rust, plezier, tijd,… zijn voor alles in het leven waar jij (opnieuw) wil van genieten.