Pelletkachel Center

Uw specialist te in pelletkachels, pelletkachel onderdelen en inox rookgas te Dilsen-Stokkem

Pelletkachels

Welkom Bij Pelletkachel Center, wij streven ernaar om de laagst mogelijke prijzen aan te bieden van topmerken van pelletkachel producenten van Italiaanse makelei en inox rookgas. Doordat wij deze aan zeer lage prijzen kunnen aanbieden verzorgen wij echter geen installatie. U krijgt wel alle know how meegeleverd met info en weetjes met betrekking tot de installatie. Wel hebben wij onze eigen "Service&Repair" dienst op de baan in heel België zodat u altijd kan genieten van technische bijstand wanneer uw pelletkachel dat nodig heeft zodat u altijd ten volle kan genieten van de behaaglijke warmte van uw pelletkachel.

Pelletkachel onderdelen

In onze webshop vindt u ook voor 90% op de markt alle pelletkachel onderdelen terug. De voornaamste pelletkachel onderdelen zijn de gloeiweerstand, rookgasventilator, kamerventilator, voedingsvijzel. Het vervangen van bepaalde pelletkachel onderdelen lijkt soms een uitdaging maar valt al bij al reuze mee en zo bespaart u al snel veel op de uren en verplaatsingskosten van een technieker.

Inox rookgas

Bij installatie van een pelletkachel is het ook altijd aangeraden om buitenshuis te werken met dubbelwandige inox rookgas. Dit zodat de rookgas van de pelletkachel een zo hoog mogelijke temperatuur behoud. Dit kan u niet goed verkrijgen met het plaatsen van enkelwandige inox rookgas buis. Bekijk de mogelijkheden en lage prijzen van onze inox rookgas in onze webshop.

Duurzame pelletkachels

Voor onze huismerken als pelletkachel hebben wij gekozen voor Lanordica Extraflame en Edilkamin. dit zijn 2 marktleiders in Italie wat al reeds meer dan 50 jaar bestaan en zo uitgegroeid zijn tot de top in Italie. Wij verkopen geen Chinese kopie pelletkachels zonder veiligheden of een degelijke verbranding wat resulteert in veel roetproductie met gevolg maandelijks groot onderhoud, jaarlijks de ontsteking vervangen, plaatstalen vuurkorfjes in plaats van gietijzeren vuurkorfjes om zo maar op te noemen. Ook moet u opletten voor de chinese kachels met een zogenaamd Italiaans label. Goedkoop is vaak duurkoop. Iets wat wij dagdagelijks meemaken. Voor deze pelletkachels vindt u ook geen pelletkachel onderdelen terug bij ons.

CONTACTEER ONS