Medische pedicure & manicure Houthalen-Helchteren

Medische pedicure & manicure regio Houthalen-Helchteren

Bij medische pedicure Cindy's Voetjes te Houthalen-Helchteren kan je terecht voor de totale voetverzorging voor jong en oud. Naast het verzorgen van de gezonde voet, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor manicure en de behandeling van risicovoeten (de diabetische, reumatische, spastische, oudere en de verwaarloosde voet).

Als medisch pedicure heb ik al meer dan 10 jaar ervaring en volg ik regelmatig bijscholing. Er wordt met de grootste zorg rekening gehouden met de medische achtergrond van de patiënt (bv. Diabetes).

LIKE ONS OP FACEBOOK

Cindy's Voetjes werkt zowel aan huis als in de praktijk

Cindy's Voetjes werkt zowel aan huis als in de praktijk

Voor elk medisch voetprobleem kan je bij Cindy's Voetjes als medische pedicure terecht. Met eigentijdse technieken, moderne apparatuur en doeltreffende verzorgingsproducten streef ik als medisch voetverzorgster naar een perfect en zo langdurig mogelijk resultaat.

Uw comfort tijdens de behandeling is voor mij een prioriteit. Door het gebruik van natte freestechniek zorg ik voor een aangename pijnloze verzorging van eelt, likdoorns, schimmelnagels, kalknagels, eksterogen en vele andere voetkwalen.

BEKIJK HET AANBOD BEHANDELINGEN

Medische pedicure Houthalen-Helchteren

Maak nu snel een afspraak of vraag advies

Dringend advies? Aarzel niet om mij even te contacteren, ik ben altijd bereikbaar voor alle vragen. Het beste is echter om even een afspraak te maken zodat ik de voet zorgvuldig kan onderzoeken en direct het probleem kan verhelpen.

Ook voor manicure graag even bellen voor een afspraak. Om lange wachttijden te voorkomen en beter te kunnen plannen werk ik uitsluitend op afspraak. Bij een verplaatsing van meer dan 10 km (vanaf Houthalen-Helchteren) wordt er een vergoeding van € 0.50 per kilometer aangerekend.

CONTACTEER CINDY: 0468 18 01 31