Voetverzorging Berlaar

Pedicure Annemie

Nagels en voeten tot in de puntjes verzorgd in Berlaar

Met een diploma als gespecialiseerd voetverzorgster, een certificaat orthoplastie en sinds 2009 praktijkervaring in de privé- en zorgsector op zak, ben ik uw gepassioneerde schoonheidsspecialiste, pedicure en nagelstyliste in Berlaar. U gaat bij mij buiten met perfect verzorgde nagels en voeten.

Uw voeten, mijn zorg

Uw voeten zien dag in dag uit af en verdienen de allerbeste zorgen. Ik geef toegewijde voetverzorging op maat. In mijn praktijk behandel ik specifieke voet- en nagelproblemen. Mijn missie: u zo snel mogelijk verlossen van uw voetklachten met een professionele verzorging, persoonlijke aandacht en deskundig advies. Maar ook zonder voetproblemen zijn uw voeten meer dan welkom bij mij voor een deugddoende pedicure. Echt iedereen heeft baat bij een goede voetverzorging!

U kunt bij mij terecht van een basisverzorging en uitgebreide voetverzorging tot gespecialiseerde pedicure:

 • Basisverzorging: inclusief knippen, frezen, voetcrème en eeltbehandeling
 • Gespecialiseerde pedicure voor:
  • Ingegroeide nagels
  • Schimmelnagels
  • Eeltproblemen
  • Likdoorns
  • Diabetische voeten
  • Nagelcorrecties en –reparaties
  • Kloven
 • Uitgebreide voetverzorging, spa pedicure, nagels lakken inbegrepen
 • Ook manicure: French manicure, color, French color, gelnagels, gellak, nagels verlengen met tips, sjablonen…

Orthoplastie

Orthoplastie, ook gekend als silicone-orthese, zijn technieken waarbij op maat gemaakte en aangepaste hulpmiddelen (ortheses) in duurzame siliconen of latex een deel van uw voet ontlasten, beschermen, corrigeren of vervangen. Op die manier kan ik specifieke voetklachten doeltreffend verlichten en help ik uw gewrichten beter te doen functioneren.

Nagelverzorging

Naast pedicure- en manicurebehandelingen kan je bij mij ook terecht voor Gelish. Het grootste voordeel van Gelish is dat het resultaat tot 21 dagen (en langer) behouden blijft. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel. Zo kunt u uw nagels gemakkelijker laten groeien.

Gelish overtreft alle prestaties van andere soak-off gels. De basisgel garandeert dat de nagels niet liften of pellen, terwijl de topgel zorgt voor een blijvende hoogglans. Gelish wordt laag per laag uitgehard onder een led-lamp. Afhankelijk van de gekozen behandeling duurt het plaatsen van een volledige set één uur. Gelish is verkrijgbaar in bijna 80 kleuren, french.

Je kan kiezen tussen een natuurlijke of meer opvallende Gelish. Kies je voor kleur Gelish dan kies je voor een meer opvallende optie. We voorzien de volledige nagel van een gekleurd laagje Gelish. Voor een natuurlijk uitstraling kies je voor een French Gelish. Hierbij wordt de nagel voorzien van een doorzichtig laagje Gelish. Als afwerking wordt er een wit boordje aangebracht. Zo ziet de nagel er 100% natuurlijk uit.

Pedicure Annemie BerlaarGespecialiseerd voetverzorgster Nagelverzorging Gelish Berlaar