PCT Pleisterwerken

Uw specialist te Maasmechelen in binnenpleisterwerken

Pleisterwerken Maasmechelen

PCT pleisterwerken te Maasmechelen bestaat al sinds 1996 en is al jarenlang gespecialiseerd in pleisterwerken en dit enkel in binnenafwerking. Daarnaast plaatst PCT ook stucplaten of gipskartonplaten. De zaakvoerder heeft oog voor detail en is gekend voor zijn kwaliteit in afwerking.

U als klant levert de plannen aan, daarna wordt de offerte opgesteld. Deze is steeds vrijblijvend. De werkwijze wordt steeds persoonlijk tot in de details uitgelegd en is afhankelijk van iedere situatie.

Alle ramen en deuren worden eerst zorgvuldig afgeplakt. Daarna komt de siliconenhechtiging aan de betonnen dallen, speciale primer wordt aangebracht aan de muren zodat het pleisterwerk nadien evenredig hecht aan de muren. Deze primer dient als voorbereiding voor sterk en zuigende muren.

Vervolgens worden alle hoekprofielen rondom de ramen en deuren geplaatst (inpleisteren van deuropeningen).

Hierna wordt het eigenlijke pleisterwerk aangebracht op de muren of plafonds en dit gebeurt allemaal machinaal. Tenslotte worden de ramen en deuren, de gehele werf volledig schoongemaakt zodat alles er proper bijligt voor verdere werken.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!