Patchwork en handwerk Westerlo

Atelier Salgarollo, dé snoepwinkel als het gaat om patchwork en handwerk.

Atelier Salgarollo te Westerlo is inderdaad dé winkel bij uitstek als het gaat om patchwork en handwerk. Je vindt er een groot assortiment patchworkstoffen en patchworkbenodigdheden, wol en garens en pakketten voor zowel patchwork als breiwerk en haakwerk. Naast deze ruime keuze staan we onze steeds bij klanten op een professionele manier. Je kan bij ons terecht met alle vragen en vriendelijkheid staat bij ons uiteraard voorop. Onze gezellige workshops en cursussen zijn alom gekend. Wil je in een prettige sfeer je eigen creaties vorm geven of nieuwe technieken leren, dan is Atelier Salgarollo te Westerlo 'The place to be'!

BEKIJK ONZE WEBSHOPCONTACTEER ONS NUINSCHRIJVEN OP NIEUWSBRIEF


Patchwork Westerlo Atelier Salgarollo

Patchwork

Patchwork is een handwerktechniek waarbij lapjes katoenen stof van verschillende kleur en grootte aan elkaar worden genaaid. Patch betekent lapje stof...

Lees verder ->

Wolafdeling Westerlo Atelier Salgarollo

Wolafdeling

Atelier Salgarollo te Westerlo heeft een ruime diverse wolafdeling met talloze soorten. Uw haak- en breiwerken zullen steeds gemaakt worden met kwaliteitswol van grote merken.

Lees verder ->

Workshops & cursussen Westerlo

Workshops

Je kan bij ons terecht voor een groot aantal cursussen. Naast interessante beginners cursussen kunnen ook de doorgewinterde handwerkers nog het één en ander opsteken.

Lees verder ->