Fotoalbums

Partyz

Partyz is een jong, dynamisch bedrijf, heel gemotiveerd om jouw event tot een succes te maken en dit voor Aalst en omstreken. In overleg en samenspraak leven wij naar jouw event toe en zorgen wij er voor dat je zorgeloos kan genieten van jouw feest. Wij werken steeds op maat van de klant en zoeken oplossingen naar ieders budget. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom!

Koken is een echte passie, waar we dagdagelijks mee bezig zijn. Wij leveren en/of serveren dan ook verse gerechten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen! Zowel voor food als non-food streven wij naar de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Partyz is uw catering, event service en traiteur voor Aalst en omstreken!

 

Nieuws & activiteiten

Opening nieuw belevingsatelier Booz

Op 14 april is het zover! We openen ons nieuw belevingsatelier Booz waar je talrijke kookworkshops en tastings kan volgen. Maar ook voor de kleinsten onder ons hebben we iets leuks in de aanbieding! Kinderfeestjes! Kijk snel op onze website en ondek onze agenda!
lees meer
Opening nieuw belevingsatelier Booz

Mustang Gin vanaf nu verkrijgbaar bij Partyz in Aalst

Te verkrijgen bij Partyz, enig in de streek. Mustang Gin. Deze gin is een unieke destillatie in samenwerking met de FordStore. Hij straalt de waarden uit van de iconische en krachtige wagen waarnaar hij vernoemd is. Geen gin voor doetjes! Bestel hem nu voor maar 49 euro/fles. Contacteer ons...
lees meer
Mustang Gin vanaf nu verkrijgbaar bij Partyz in Aalst
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Video's

Booz belevingsatelier

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Partyz.

Contact

Partyz

Poel 44a, 9450 Denderhoutem

Vestigingen

Booz belevingsatelier
Pastorijweg 24, 9450 Denderhoutem
  • Bieren
  • Catering
  • Event service
  • Gin Tasting
  • Organisatiebureau
  • Traiteur
  • Workshops
T054 25 28 01
M0475 25 82 92
Ond. nr.0840.203.013