Goddelijk

Wivina is een uniek nieuwbouwproject voor 65-plussers in het beschermde parkdomein van het historische Wivinaklooster. Vlot bereikbaar en vlakbij de Brusselse rand. Met 65 appartementen, een zorghotel voor kortverblijf en een ruim dienstenaanbod op maat. Goed voor exclusief, zelfstandig en onbezorgd wonen in alle privacy. Goddelijk!

Bijzonder woonconcept

Ontdek een bijzonder woonconcept in een authentieke abdijtuin. Een kruisvormig, rolstoelvriendelijk gebouw met 65 ruime, ergonomisch ingerichte appartementen en tal van gemeenschappelijke ruimtes. Voorzien van slimme faciliteiten die als een engelbewaarder over u en over uw welzijn waken. Dag en nacht en dat middenin een parktuin van wel 10 ha te Groot-Bijgaarden. Met bos, boomgaard, gras- en bloemenvelden, vijver, moestuintjes, neerhofdieren en een bijzondere beeldencollectie. Zalig, toch!

Interesse?

Er zijn in Wivina 65 appartementen met 1 of 2 slaapkamers te koop. Voor eigen gebruik of om te verhuren. Interesse? Bekijk hieronder de plannen en de voorwaarden per type appartement. Uw woonconcept voor Dilbeek en omstreken.

 

Bekijk de plannen | Stap rond in ons kijkappartement