Parfum Bieke & Kelly

Uw niche, linnen en home parfum regio Aalter

Parfum

U kan bij Parfum Bieke & Kelly terecht voor allerlei parfums, gaande van zelfcreatie, linnen en home parfum. Parfum Kelly & Bieke werkt met het merk Marcus Spurway, voor meer informatie neemt u best even contact op.

Marcus Spurway Parfums

Passie, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn de pilaren van het bedrijf Marcus Spurway. Het is een passie die begon te Cannes in 1825. Talrijke sterren zijn gebruikers van het oudste parfummerk van Cannes. Het merk is bestand tegen de tijd van nu, heeft zich aangepast aan de tijd... met respect voor de traditie. Ze voldoen volledig aan de Franse en Europese wetgeving voor cosmetica en parfums.

Niche parfums

Ken je ze, niche parfums? Wellicht heb je er wel eens van gehoord, maar heb je geen idee wat het zijn. Ik ben me gaan verdiepen in de wereld van niche parfums en neem je graag mee... Niche parfums zijn een tegenhanger van reguliere parfums die in grote getale worden geproduceerd. Niche parfums worden gemaakt door kleinere, onbekende(re) merken en worden ook in kleine oplagen verkocht. Bij niche parfums draait het vooral om kunst en creativiteit en kom je dus veel unieke geuren en ingrediënten tegen. Nicheparfums zijn voor mij kwalitatief hoogstaande karakterparfums te vergelijken met de haute couturecollecties in de wereld van de mode. Wie grijpt naar nicheparfums? Mensen die houden van kwaliteit. Ze zijn bestemd voor personen met pit en karakter. Voor mensen die iets anders willen.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!