Paintball Dendermonde

Dubrovnik

Welkom in Dubrovnik!

Deze Kroatische kuststad aan de Adriatische zee was ooit een heerlijke plek om op vakantie te gaan. Nu is dit stadje omgevormd tot een waar paintballslagveld.

Dit veld is opgebouwd uit meerdere verlaten woningen, allen gebouwd rondom het centrale kerkplein.

Kortom: het ideale scenario voor een hevige strijd. Ga je voor de tactische aanpak of storm je liever met je team, in ware commando stijl, de huizen binnen?It’s all up to you and your team!

Ontdek de prijzen
Paintball Dendermonde

Vietnam

Goodmorning, Vietnammm!

Waan je een echte soldaat uit de jaren 60 die dit krijgsgevangenenkamp komt binnenstormen. Dit terrein is voorzien van loopbruggen en schuttersposten gecamoufleerd met bamboe, geheel in de stijl van de Vietnam-oorlog.

Op dit terrein word je, behalve door de tegenstander, ook bestookt door rookmachines. SMOKE 4 COVER. VIETCONG VS USA – Who’s side are you on? “I love the smell of napalm in the morning”

Ontdek de prijzen
Paintball Dendermonde

Kaaskerke

Welkom in Kaaskerke (’14 – ’18)

Deze deelgemeente van Diksmuide (BE) staat bekend om de dodengang. Dit labyrinth van loopgraven hebben wij een paintballtintje gegeven. De authentieke materialen geven het een nog realistischer uiterlijk.

Dit paintballveld is onze ode aan onze oudstrijders. Het is uitermate geschikt voor snelle en actievolle paintballspelletjes. De balletjes vliegen je hier werkelijk om de oren. Neem je teamgenoten mee op een reis door de tijd en probeer zo snel mogelijk de objectieven te veroveren. Aanval is hier de beste verdediging.

Ontdek de prijzen

PAINTBALLEN MET Z’N ALLEN!

Kom je uitleven met vrienden, familie of collega’s

Samen ten strijde trekken? Alle remmen los en elkaar bekogelen met verf, om daarna gezellig iets te eten en te drinken? Bij Atrium Mortis ben je meer dan welkom met groepen vanaf 8 personen. Of je nu zoekt naar een plezante invulling voor een vrijgezellenfeestje, een verjaardagsfeestje om niet snel te vergeten, een teambuilding om je collega’s eens van een andere kant te leren kennen … wij voorzien graag alles om je groepsactiviteit af te maken!

Wat kun je verwachten van Atrium Mortis? Professionele begeleiding, hoogkwalitatief materiaal, verschillende formules voor volwassenen en kinderen, professionele catering, dierenpakken voor vrijgezellenfeesten, hoogwaardige paintballs met rechte balvlucht en keuze uit 3 terreinen.

Je kunt bij ons terecht met groepen vanaf 8 personen of 10 kinderen. Meer dan 25 personen? Stuur ons een mailtje en we werken een arrangement op maat uit, met of zonder escape room, met of zonder catering, maar sowieso met plezier!

Reserveer nu je paintballervaring

KIDSPAINTBALL, INDOOR FUN ZONDER BLAUWE PLEKKEN

Voor verjaardagsfeestjes, communiefeesten, sportclubs …

Is je kind avontuurlijk aangelegd? Ben je op zoek naar een origineel en uitdagend feestje? Zo liefst nog een waar de weersomstandigheden geen dooddoener kunnen zijn? Bij Atrium Mortis kun je terecht voor indoor paintball, speciaal voor kinderen! Op onze terreinen kunnen kinderen vanaf 8 jaar zich uitleven met enkele spelletjes paintball.

Met uitrusting, maskers en paintballgeweren op kindermaat is kidspaintball een veilige en pijnloze manier van verfschieten:

  • Dankzij de werking met veer i.p.v. perslucht of CO² heeft het geweer een lage impact.
  • Geen pijnlijke blauwe plekken dus! De pistolen zijn ook makkelijk te hanteren.
  • De kleurrijke verfballetjes zijn 100% biologisch afbreekbaar, niet giftig en makkelijk afwasbaar met water.
  • De kinderen krijgen de benodigde bescherming en worden professioneel begeleid door onze medewerkers.

Jup, dat wordt een onvergetelijke dag!

Reserveer nu je paintballervaring