waterfilter

 

Gezond water voor een gezond lichaam

Het Belgische drinkwater is 1 van het best gezuiverd water in vergelijking met andere landen.Toch zit er in ons water nog heel veel wat ons lichaam kan schaden oa.zware metalen,chloor,nitraat,fluor,restanten van medicatie,drugs hormonen......Weliswaar in zeer kleine hoeveelheden waarvan gezegd wordt" dit kan geen kwaad ", maar toch....

Om een gezond lichaam te hebben zouden we dagelijks een 2-tal liter water moeten drinken en dan is die kleine hoeveelheid schadelijke stoffen op jaar basis toch wel heel wat. Een zeer goede reden om ons drinkwater nog wat extra te zuiveren. Zeker ook als we bronwater drinken want ook dit water kan zeer kleine schadelijke deeltjes bevatten. Door ons water te zuiveren dragen we ook ons steentje bij aan het milieu, want plastic flessen die hebben we dan niet meer nodig.

Om ons gezuiverde water ook nog gezond te maken voegen we een natuurlijke bron van alle mineralen die ons lichaam nodig heeft toe. Deze mineralen zijn gedrenkt in colloïdaal zilver om bacteriegroei tegen te gaan, dus alle voordelen voor een gezond lichaam.

Het Aqualine waterzuiveringssysteem is een zeer eenvoudig waterzuiveringssysteem dat je overal waar je maar wil kan plaatsen. De filter dien je slechts 1x per jaar te vervangen.

Kom eens langs in de winkel om te proeven en de Aqualine filter te bekijken.

Het apparaat is leverbaar bij u thuis 2dagen na bestelling. 

Het Aqualine 18 waterfilter van glas is een 4 of 5-in-1 waterfiltersysteem dat water filtert (haalt zelfs GenX uit het water, mineraliseert, vitaliseert en eventueel basisch (alkalisch) maakt. Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

Het nieuwe Redox filter heeft ook nog een sterke antioxidant werking.