United light energy

Woonbiologie scherpenheuvel-zichem

sinds 2010 is deze unieke kristallen bol zoals u hierboven op de foto ziet in ons midden gekomen.Deze bol is verbonden met de united light energie bron .De bollen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar.

Wat is nu eigenlijk die united light energie?

Het is een methode om straling, negatieve energie, entiteiten, magie en andere negatieve invloeden te neutraliseren en te transformeren. De werking is gebaseert op een interactieve bron die geconnecteerd is met kristallen bollen. Deze zetten een positief krachtveld rondom een woning, leef-werkruimte of zelfs je eigen aura veld die dan alle invloeden positief transformeren. Niet alleen de woning wordt een krachtige lichtplaats maar je krijgt ook een geweldige aurabescherming en het gevoel beter in contact te zijn met je eigen zielen creator.

Een goed en gelukkig leven leiden is zo belangrijk in deze tijd van chaos, oorlog, geweld, angst en ziekte. Daarom moeten we in verbinding zijn met een omgeving die ons kracht, inspiratie en innerlijke rust geeft.

Onze kristallen bollen helpen je in verbinding te brengen met deze lichtenergie die innerlijke groei aanwakkert om je passie's en levensdoelen te volgen. Dit is precies het extra steuntje dat we in deze moelijke tijden nodig hebben.

Wil je meer te weten komen hierover of wil je een totale zuivering van je woning neem dan zeker eens contact op of kom de energie ervaren in onze winkel.

Contacteer ons