Pacha-Mama

In onze winkel kan je volledig tot rust komen. Aan de grote familie tafel kan je praten met gelijkgestemden. Ons spiritueel centrum geeft je een andere kijk op je innerlijke wereld. Je kan opladen bij prachtige kristallen. Deelnemen aan workshops, meditaties, ceremonies en nog zoveel meer alternatieve dingen.

Wie ben ik:

Hallo ik ben Tamara, reeds meer dan 25 jaar bewust bezig met spiritualiteit. Zoals bij velen begon mijn spirituele weg met bezoekjes aan kaartleggers, lezen van boeken en deelnemen aan vele workshops. Mijn allerbelangrijkste sprirituele groei is begonnen met het boek “je kunt je leven helen” van Louise Hay. Ondertussen is bewustwording een levenswijze die ik met volle passie beleef.

Toen ik op een dag van mijn gidsen boodschappen door kreeg over helende projekten voor de aarde, ging ik op zoek naar gelijkgestemde mensen om mee samen te werken. Zo is dan vzw Pacha-Mama (moeder aarde) ontstaan. Wij helen en zuiveren de aarde, maar we helpen ook met plezier iedereen in zijn proces van innerlijke groei voor lichaam, geest en ziel.

Om aan iedereen een gevoel van thuis komen te geven ,hebben we een prachtig winkeltje ingericht waar je ook de gelegenheid hebt om voor je te laten pendelen om zo te zien welke tool  het best bij jouw past en krijg je de kans om deze tools ter plaatse uit te proberen en aan te voelen.

Pacha-Mama, een plek helemaal voor jou!

Wat doen we?

De Grote Moeder die ons draagt en voor ons zorgt eren wij. Velen van ons zijn de (ver)binding met hun natuur volledig verloren. De natuur wordt té weinig gerespecteerd. Hierdoor kan men ook zijn eigen natuur en die van anderen niet meer respecteren. Het gaat niet alleen over onze Grote Moeder proper houden we moeten haar vooral ook eren voor wie ze is. Zonder haar is er geen menselijk leven mogelijk. Daarom willen we met Pacha-Mama alles doen om onze Grote Moeder te dienen. Wanneer onze aarde weer in licht en liefde kan draaien zal de mensheid ook in deze energie komen. Mensen zullen elkaar terug respecteren, helpen, ondersteunen en vooral LIEF hebben. Vanuit ons hart willen we onze bijdrage leveren aan onze lieve Grote Moeder met al haar kinderen.

Ons winkeltje

Pacha-Mama , is een gezellig winkeltje dat je warm zal verrassen. We zijn gelegen in het centrum van Schoonderbeuken vlak naast de kerk.Voorzien van een grote parking en een bushalte vlak bij de deur. Onze winkel is uniek in België. Wij hebben decoratie en geschenkartikelen uit vele interressevelden gaande van boedisme,sjamanisme tot fantasy en nog zoveel meer. Voor iedereen is er wel iets leuk te vinden. Aan onze familie tafel kan elk onderwerp besproken worden uit deze gesprekken vloeien meestal heel veel inzichten die je dan weer verder helpen op de weg naar je persoonlijke groei. Er kan ook gependeld worden om bv het juiste kristal voor jouw uit te kiezen. Meestal is het zo een gezellige sfeer dat het uur hier vlug uit het oog verloren gaat. Dus kom zeker eens van deze sfeer mee genieten.

Ontdek onze webshop op www.pacha-mama.be

Bekijk hier alvast enkele foto's

Zaalverhuur

U kunt bij Pacha-Mama te scherpenheuvel-Zichem (Schoonderbuken) ook terecht voor zaalverhuur. Dit voor zowel vergaderingen als workshops.( max 80pers.) Voor prijzen en reservering neemt u best contact met ons op.

Contacteer Pacha-Mama

Spiritueel centrum

Pacha-Mama is een spiritueel centrum te Schoonderbuken waar je terecht kan voor work-shops, info sessies, meditaties,heling, kaartlegging,pendelen,.....

Meer info over ons aanbod