Pacha-Mama

Uw spirituele winkel, lezingen, meditaties, infosessies en workshops te Scherpenheuvel-Zichem

Een plaats waar je tot rust kan komen,kan praten met gelijkgestemden,genieten van de omgeving en de kracht voelen van onze helende kristallen.

Wie ben ik:

Hallo ik ben Tamara, reeds 25 jaar ben ik bewust bezig met spiritualiteit. Zoals bij velen begon mijn avontuurlijke weg met het boek “je kunt je leven helen” van Louise Hay. Ondertussen is bewustwording een levenswijze die ik met volle passie wil delen met zoveel mogelijk mensen. Zo is het idee ontstaan om de vzw Pacha-Mama op te richten met gelijkgestemde mensen die vooral een passie hebben in spirituele groei voor jong en oud. Ik help met plezier mensen in hun proces van innerlijke groei voor lichaam, geest en ziel. Omdat we daarbij gebruik maken van allerhande hulpmiddelen, afhankelijk van het leerproces waar mensen op dat moment in zitten, is er een winkeltje opengebloeid waar iedereen zijn draai wel vind, we bieden ook een gezellige koffieklets hoekje aan waar je een kopje koffie of thee kan nuttigen met een overheerlijk ambachtelijk belegd broodje of een stukje taart.. Om de nostalgie voor onze dorpsbewoners te bewaren hebben we het interieur van het voormalig cafe ‘t klaverke op een unieke manier behouden.

Pacha-Mama, een plek helemaal voor jou!

Wat doen we?

De Grote Moeder die ons draagt en voor ons zorgt eren wij. Velen van ons zijn de (ver)binding met hun natuur volledig verloren. De natuur wordt té weinig gerespecteerd. Hierdoor kan men ook zijn eigen natuur en die van anderen niet meer respecteren. Het gaat niet alleen over onze Grote Moeder proper houden we moeten haar vooral ook eren voor wie ze is. Zonder haar is er geen menselijk leven mogelijk. Daarom willen we met Pacha-Mama alles doen om onze Grote Moeder te dienen. Wanneer onze aarde weer in licht en liefde kan draaien zal de mensheid ook in deze energie komen. Mensen zullen elkaar terug respecteren, helpen, ondersteunen en vooral LIEF hebben. We zijn in overtuiging dat negatieve gedachten, kwalen en ziektes creëren. We plaatsen deze in het licht. Vanuit ons hart willen we onze bijdrage leveren aan onze lieve Grote Moeder met al haar kinderen. Dit doen we door verschillende projecten te verwezenlijken.

Een paar voorbeelden:

  • Woningen vrij maken van stralingen en negatieve energieën
  • Belangrijke krachtplaatsen weer energie geven en energetisch zuiveren in binnen en buitenland
  • Boom en tuin verzorging in evenwicht met de natuur
  • Lichaam en geest in balans brengen door meditatie, heling en vele andere mogelijkheden.

Ons winkeltje

Pacha-Mama of ook wel Moeder aarde, is een gezellig winkeltje dat je warm zal verrassen. We zijn gelegen in het centrum van Schoonderbeuken. Je vindt er alles wat te maken heeft met spiritualiteit, geschenkjes en home decoratie.

Bekijk hier alvast enkele foto's

Zaalverhuur

U kunt bij Pacha-Mama te scherpenheuvel-Zichem ook terecht voor zaalverhuur. Dit voor zowel vergaderingen als workshops.( max 80pers.) Voor prijzen en reservering neemt u best contact met ons op.

Contacteer Pacha-Mama

Spiritueel centrum

Pacha-Mama is een spiritueel centrum waar je terecht kan voor work-shops, info sessies, meditatie, bloesemremedie, massage/heling, kaartlegging.....

Meer info over ons aanbod