Pacha-Mama

Een plaats waar je tot rust kan komen, praten met gelijkgestemden,een andere kijk op je innerlijke wereld krijgen en opladen bij onze helende kristallen.

Wie ben ik:

Hallo ik ben Tamara, reeds meer dan 25 jaar bewust bezig met spiritualiteit. Zoals bij velen begon mijn spirituele weg met bezoekjes aan kaartleggers, lezen van boeken en deelnemen aan vele workshops. Mijn allerbelangrijkste sprirituele groei is begonnen met het boek “je kunt je leven helen” van Louise Hay. Ondertussen is bewustwording een levenswijze die ik met volle passie beleef.

Toen ik op een dag van mijn gidsen boodschappen door kreeg over helende projekten voor de aarde, ging ik op zoek naar gelijkgestemde mensen om mee samen te werken. Zo is dan vzw Pacha-Mama (moeder aarde) ontstaan. Wij helen en zuiveren de aarde, maar we helpen ook met plezier iedereen in zijn proces van innerlijke groei voor lichaam, geest en ziel.

Om aan iedereen een gevoel van thuis komen te geven ,hebben we een prachtig winkeltje ingericht waar je ook de gelegenheid hebt om te genieten van een kommetje verse soep,een koffietje of een heilzame thee dit met een zoete lekkerij of huisgemaakt bananenbrood.

Pacha-Mama, een plek helemaal voor jou!

Wat doen we?

De Grote Moeder die ons draagt en voor ons zorgt eren wij. Velen van ons zijn de (ver)binding met hun natuur volledig verloren. De natuur wordt té weinig gerespecteerd. Hierdoor kan men ook zijn eigen natuur en die van anderen niet meer respecteren. Het gaat niet alleen over onze Grote Moeder proper houden we moeten haar vooral ook eren voor wie ze is. Zonder haar is er geen menselijk leven mogelijk. Daarom willen we met Pacha-Mama alles doen om onze Grote Moeder te dienen. Wanneer onze aarde weer in licht en liefde kan draaien zal de mensheid ook in deze energie komen. Mensen zullen elkaar terug respecteren, helpen, ondersteunen en vooral LIEF hebben. Vanuit ons hart willen we onze bijdrage leveren aan onze lieve Grote Moeder met al haar kinderen.

wat doen we voor onze aarde.

  • Woningen vrij maken van stralingen en negatieve energieën
  • Belangrijke krachtplaatsen weer energie geven en energetisch zuiveren in binnen en buitenland
  • Boom en tuin verzorging in evenwicht met de natuur
  • Lichaam en geest in balans brengen door meditatie, heling en vele andere mogelijkheden.

Ons winkeltje

Pacha-Mama of ook wel Moeder aarde, is een gezellig winkeltje dat je warm zal verrassen. We zijn gelegen in het centrum van Schoonderbeuken vlak naast de kerk. Wij geven gezondheids advies, coaching, heling, maar u kan ook bij ons terecht voor leuke spirituele hebbedingetjes of prachtige unieke kunstwerken, exclusieve handgemaakte decoratie en nog zoveel meer.

Bekijk hier alvast enkele foto's

Zaalverhuur

U kunt bij Pacha-Mama te scherpenheuvel-Zichem ook terecht voor zaalverhuur. Dit voor zowel vergaderingen als workshops.( max 80pers.) Voor prijzen en reservering neemt u best contact met ons op.

Contacteer Pacha-Mama

Spiritueel centrum

Pacha-Mama is een spiritueel centrum waar je terecht kan voor work-shops, info sessies, meditatie, bloesemremedie, massage/heling, kaartlegging.....

Meer info over ons aanbod