Ozdemir Brothers

Uw industriële betonvloeren, interieur vloer, inrit van garages, nabehandeling betonvloer te Beringen

Gespecialiseerd in het plaatsen van industriële betonvloeren

Ozdemir Brothers gevestigd in Koersel (Beringen) is gespecialiseerd in het plaatsen van industriële betonvloeren voor particuliere en commerciële toepassingen. De zaakvoerders komen vooraf eerst kijken en zijn op het moment van de uitvoering steeds aanwezig. Wij zorgen voor een professionele en efficiënte behandeling en verzekeren u dat u als klant tevreden bent. Wij zijn gevestigd in Beringen maar zijn actief over gans Limburg. Contacteer ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte via de gegevens onderaan deze pagina.

Waarom kiezen voor Ozdemir Brothers?

Ervaring

Ozdemir Brothers staan al jaren in het vak en weten van aanpakken: van interieur tot inrit van garages, bekisting over gieten tot kleuren, polieren en nabehandeling van uw betonvloer

Kwaliteit

Of het nu gaat om een terras, garage of woonruimte: wij plaatsen uw vloer volledig egaal en werken het tot in de puntjes af. Een eindresultaat dat 100% aan uw verwachtingen voldoet.

Blijvende Service

Ook na het plaatsen kan u steeds rekenen op Ozdemir Brothers te Beringen. Wenst u graag meer informatie? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan.