O.S.V. Orthopedische Schoentechniek Vansteenwegen

Orthopedische schoenen, steunzolen, orthopedie in Kortenberg & Leuven

Orthopedie regio Kortenberg en Leuven

OSV staat voor Orthopedische Schoentechniek Vansteenwegen. Sinds 1996 staat Koenraad Vansteenwegen in Kortenberg (nabij Leuven) voor u klaar in de door hem opgerichte winkel voor orthopedische schoenen en steunzolen, maar zijn ervaring gaat al veel verder terug.

Orthopedische schoenen

Over orthopedische schoenen bestaan in de regel veel misverstanden, zo denken veel mensen dat dit nog steeds de lelijke schoenendozen van weleer zijn, waar men niet normaal op kan lopen. Niets is minder waar, tegenwoordig volgen orthopedische schoenen vaak de laatste mode. Daarbij zijn ze altijd op maat gemaakt en zijn ze bedoeld om u beter te laten lopen.

Orthopedische steunzolen

In eerste instantie zijn orthopedische steunzolen bedoeld om het lichaam bij te staan. Uw voeten zijn erg belangrijk, aangezien de rest van uw lichaam er een groot deel van de dag op rust. Als er daar iets fout zit, kan dat gevolgen hebben elders in uw lichaam. Zo kunnen lichamelijke klachten aan bijvoorbeeld de voeten, knieën, rug of nek vaak verholpen worden door orthopedische steunzolen.

Sportzolen

Zoals gezegd worden op maat gemaakte zolen ook in de sport veelvuldig gebruikt of het nu gaat om voetbal of langeafstandslopers, sportzolen zijn een beproefd middel om blessures te helpen voorkomen. Hiervoor worden de sportzolen altijd na een biomechanische gang- en voet analyse op maat gemaakt, want bij elke sport wordt de voet natuurlijk op een andere manier belast. Voor deze zolen, worden hoogwaardige schokdempende- en absorberende materialen gebruikt voor een optimaal resultaat. Een regelmatige opvolging wordt u gratis aangeboden.

Schoenaanpassingen

Hoe vaak komt het niet voor dat uw schoenen net niet lekker lopen, of zorgen voor pijn aan uw voeten? OSV in Kortenberg helpt u graag voor ophogingen aan de buitenkant of het vrijleggen van plaatselijke drukpunten. Ook kunt u hier uw schoenen laten voorzien van afwikkelprofielen en draait de OSV haar hand niet om voor bijvoorbeeld het ophogen van hakken van zowel merk- als confectieschoenen.

Herstellingen

Het kan gebeuren dat uw orthopedische maatschoenen na verloop van tijd gaan lijden aan slijtage of om andere redenen kapot gaan. In dat geval repareert Orthopedische Schoentechniek Vansteenwegen uw schoenen met veel plezier, dat geldt overigens ook voor orthopedische steunzolen en sportzolen! Let wel, wij repareren alleen schoenen uit onze eigen winkel.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!