Eventing Tongeren met Pat Krimson

Eventing Tongeren met Pat Krimson

Europees Kampioenschap Eventing te Tongeren

Eventing is een discipline in de paardensport waarbij de verschillende aspecten van de training aan bod komen, voorheen ook 'military' genoemd. De combinaties moeten een dressuurproef, een terreinproef en een springparcours rijden. De combinatie die de minste strafpunten behaalt over de drie onderdelen is de winnaar.

Het meest spectaculair is de terreinproef, ook bekend als cross country. Deze wordt afgelegd in een natuurlijke omgeving zoals bos en weilanden. Tijdens de terreinproef dienen verschillende soorten hindernissen te worden overwonnen. Voorbeelden van hindernissen zijn de waterbak, constructies met boomstammen, picknicktafels, op- en afsprongen, ...

  • 27 juli vanaf 14u00: EK Team Dressuur
  • 28 juli vanaf 09u00: Dressuur
  • 29 juli vanaf 09u00: Eventing (Paardencross)
  • 30 juli vanaf 09u00: Jumping

Vrijdag 28 juli: Eventing-Party met Pat Krimson en Loredana on tour

Uw gezelschap heeft in onze feesttent een perfect zicht op de topruiters en -paarden die spectaculair voorbij galopperen.

Ons programma is opgesteld voor iedereen:

  • Op vrijdagavond onze "EVENT PARTY" met optreden van PAT KRIMSON en 2FABIOLA terwijl U kan genieten van een uitgebreide pastabuffet.
  • Zondag is de ideale gelegenheid om met familie, vrienden en kennissen te genieten van een sportieve dag waar dit jaar de jumping het hoogtepunt is in een ontspannen sfeer.

Lees meer op http://www.eventingtongeren.be en op https://ek-eventing-2017.be

Eventing-Party met Pat Krimson en Loredana on tourEuropees Kampioenschap Eventing te Tongeren