Oraphon Hoorcentrum

Onzichtbare hoortoestellen te Beringen, Genk en Tongeren

Hoortoestellen Beringen, Genk en Tongeren

Bent u niet of onvoldoende tevreden van uw huidige hoortoestellen? Oraphon hoorcentrum is toonaangevend op het gebied van in-het-oor en mini achter-het-oor hoorapparaten voor de regio Beringen, Genk en Tongeren. Dankzij de persoonlijke aandacht, de laagdrempeligheid, de hoogstaande service en de prima kwaliteit die we al 20 jaar dagelijks aan de klanten bieden, zijn we eveneens een begrip geworden in Limburg.

Uw onafhankelijke verdeler van alle A-merken

Hierdoor kunnen we inspelen op de behoefte van elke specifieke klant. Oraphon hoorcentrum te Beringen, Genk en Tongeren vertegenwoordigt enkel A-merken met een zeer ruime keuze in hooroplossingen van de merken Oticon, Resound, Siemens, Audioservice, Hansaton, Starkey, Bernafon en Variphone (gehoorbescherming). We zijn het enige volledig onafhankelijk hoorcentrum in Limburg en bieden voor praktisch elk gehoorprobleem de juiste gehooroplossing. Ook voor Tinnitus problemen (of oorsuizingen) zoeken wij een oplossing indien mogelijk.

Twijfelt u of u toe bent aan een hoorapparaat?

Aan de hand van een eenvoudige hoortest bekijken we samen of dat zo is. We bespreken wat de problemen zijn, wat u verwacht en wat wij u kunnen bieden. Schrikken de verhalen over prijzige toestellen u af? Wij geven u een duidelijk en eerlijk antwoord op al uw vragen. Uw gehoorverlies en uw verwachtingen zijn bepalend voor de keuze van het hoortoestel. Onze audiologen helpen u hierin de juiste weg te vinden, rekening houdend met uw budget.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanmeten van op maat gemaakte gehoorbescherming van het merkt Variphone. Ook verdelen en fabriceren wij op maat gemaakte zwemdoppen in alle kleuren. (€20/st.). Oraphon heeft een eigen labo voor oorstukken en zwemdopjes.

Wacht niet te lang, laat gratis uw gehoor controleren en maak een vrijblijvende afspraak op 0800 900 10

CONTACTEER ONS VOOR EEN GRATIS TEST →