’t Krekelhof Feestzalen

Feestzalen, feesten en catering voor elke gelegenheid in de regio Hasselt

Orangerie & Feestzaal ’t Krekelhof is de unieke feestlocatie voor het organiseren van allerhande feesten en seminars. Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn nauw betrokken bij de evenementen die gehouden worden. Al jarenlang vinden feestvierders en fijnproevers de weg naar de langgerekte oevers van het Albertkanaal. Rustig gelegen in Limburg, vlakbij het centrum van Hasselt, ideaal voor uw verjaardags- of trouwfeest, kortom voor elke gelegenheid kunt u terecht in de prachtige zalen en tuin. Wij hopen ook jullie binnenkort te mogen verwelkomen!!

Events

't krekelhof Feestzalen Hasselt

▸ donderdag 24 december 2020 om 19u00 voor het KERSTDINER
▸ vrijdag 25 december 2020 om 12u30 voor het KERSTDINER

Meer informatie

Feestzalen

't krekelhof Feestzalen Hasselt

Op het gelijkvloers vindt u de polyvalente zalen die stijlvol zijn ingericht met daarnaast de ruime en lichte orangerie, eveneens een sprookje, met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal. Een stijlvol en onvergetelijk feest voor elke gelegenheid. Verjaardagen, huwelijken, babyborrels, communiefeesten, recepties, jubilea, banketten… alle mogelijke feesten komen op deze schitterende locatie tot bloei. Niets weerhoudt jullie om ons vrijblijvend een bezoek te brengen, zo tonen we u graag de verschillende zalen en tuinen.

Meer informatie

Recepties

't krekelhof Feestzalen Hasselt

De stijlvolle recepties kunnen buiten worden gehouden in de prachtige tuin. Er zijn fijne zitjes en terrassen. Bij minder mooi weer biedt ’t Krekelhof u verschillende sfeervolle ruimten aan. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden serveert de hartelijke bediening heerlijke drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat uw gasten een ontspannen tijd beleven bij ’t Krekelhof.

Meer informatie