Optiek Veerle Hubo

Uw opticien, optiek, optometrie en contactlenzen te Oosterzele

De juiste bril voor uw persoonlijkheid

Vandaag de dag is het dragen van een bril niet alleen een optisch hulpmiddel, maar ook een mode-item dat meehelpt bij het creëren van een bepaalde stijl en uitstraling. De juiste bril ondersteunt uw persoonlijkheid en doet u er stralend uitzien.

Maar wat is nu de juiste bril? Bij Optiek Veerle Hubo in Balegem nemen wij de tijd om dit samen met u te ontdekken. Zaakvoerster en opticien-optometrist Veerle Hubo probeert samen met u enkele monturen uit en geeft u graag persoonlijk advies.

Als inspiratiebron gebruikt zij de kennis en ervaring van Nadine De Deken, een gerenommeerde kleurenconsulent en zaakvoerster van ‘Filline’. Bij ons gaat u dus ongetwijfeld naar huis met een bril die echt bij u past, zowel wat de stijl betreft als andere elementen, zoals bijvoorbeeld uw huidskleur.

Onze collecties

Veerle bezoekt regelmatig buitenlandse beurzen en blijft zo steeds op de hoogte van de laatste nieuwigheden en tendensen. De collecties van onze optiek zijn dan ook vooral modern, maar ook een tikkeltje ‘anders’, zonder echt extravagant te zijn. U kan bij ons terecht voor: