Optiek Persoons

Uw contactlensaanpasser en optometrist te Tessenderlo

Uw ervaren opticien

Optiek Persoons gevestigd in Tessenderlo startte in 1958, het is reeds de derde generatie. Els Van Look nam de zaak in 2000 over van haar moeder. Ze studeerde 3 jaar voor opticien, contactlensaanpasser en optometrist. Marc Spiessens, de echtgenoot van Els, is tevens opticien, contactlensaanpasser en optometrist. Hij heeft 25 jaar gewerkt in de optische branche oa als productiedirecteur bij Hoya Lens België. Sinds twee jaar werkt hij nu bij Optiek Persoons, samen met Els. Service en kwaliteit zijn de twee belangrijkste pijlers in onze zaak. Kom gerust langs, steeds hartelijk welkom!

Brillen

U vindt bij Optiek Persoons te Tessenderlo de modieuste brillen en zonnebrillen van veel couture merken. Er zijn steeds meer dan 1000 modellen in voorraad.

Contactlenzen

Ook voor contactlenzen, contactlens product, loepen en accessoires kan u bij ons terecht, steeds met professioneel advies.

Yuniku 3D gezichtsvormen

Met Yuniku maken wij uw designerbril volledig op maat. Hierbij houden we niet alleen rekening met uw kijkbehoeften en montuuurvoorkeur. We scannen uw unieke (ge)zichtskenmerken. Op basis van deze unieke parameters configureren we uw ideale glazen en zorgen we voor een ideale pasvorm van uw montuur, dat korreltje per korreltje opgebouwd wordt met behulp van de meest recente Laser Sintering 3D-printtechnologie.

CONTACTEER ONS