Optiek Jo

Carl Zeiss Relaxed Vision Center

Optiek Jo te Olsene (Zulte) is een speciaalzaak. Wij bieden veel meer aan dan de doorsnee gewone opticien. Voor ons is een bril meer dan de som van de delepn. Het is een totaalconcept dat bij U past!

Reeds meer dan twintig jaar ervaring in de polatest. Hier wordt gekeken naar de oogsamenwerking. Een slechte oogsamenwerking kan leiden tot comfortklachten, ook wel asthenopie genoemd. Hieronder verstaan we o.a. hoofdpijn, nekpijn, pijn aan de ogen, concentratieproblemen, onzeker bij het autorijden in de duisternis en problemen met 3D beelden. Als expert in deze methode kunnen wij ook na een whiplash vaak zorgen voor een vermindering van de klachten.

Dankzij wavefront technologie kunnen we nog een beter nachtzicht garanderen. Dit uniek procedé ontwikkeld door Carl Zeiss Vision, i.Scription, vindt u bij ons.

Om uw glazen optisch correct in uw montuur te plaatsen, maken wij gelijktijdig twee digitale foto's van het gezicht met bril, zowel frontaal als in profiel. Zo kunnen wij uw garanderen van een comfortabel zicht.

Indien alle parameters in rekening worden gebracht, maakt Carl Zeiss Vision voor u een individueel glas perfect op maat van uw behoeften.
Comfort verzekerd!

Contactlenscentrum
Een aparte ruimte met de modernste toestellen om uw contactlenzen nog beter te kunnen aanpassen en te controleren. Specialisatie: multifocale contactlenzen (zowel in zuurstofdoorlatende harde als zachte materiaal).
Wij passen zowel zachte als harde lenzen aan. Ook voor torische, multifocale of nachtlenzen kan u bij ons terecht.


Voorsprong door kennis van :

 

- Brillen en monturen
- Kinderbrillen
- Zonnebrillen
- Sportbrillen
- Contactlenzen
- Veiligheidsbrillen
- Polatest / Optometrie
- Hoorapparaten
- Visuele training

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Optiek Jo.

Contact

Optiek Jo

Centrumstraat 7, 9870 Olsene
  • Brillenzaak
  • Contactlenzen
  • Optiek
Maandag: gesloten
Dinsdag: 9u00 - 12u00 / 14u00 - 19u00
Woensdag: 9u00 - 12u00 / 14u00 - 19u00
Donderdag: 9u00 - 12u00 / 14u00 - 19u00
Vrijdag: 9u00 - 12u00 / 14u00 - 19u00
Zaterdag: 9u00 - 12u00 / 14u00 - 18u00
Zondag: gesloten