Optiek & hoorcentrum Joost Lierde

Optiek & hoorcentrum Joost Lierde

Optiek & Hoorcentrum Joost

Uw opticien, optometrist en audioloog voor contactlenzen, brillen en gehoorbescherming regio Brakel, Geraardsbergen & Lierde

Joost Malfroidt (°1983) is sinds 2004 gegradueerde in de optiek & optometrie (EHSAL Hogeschool Brussel). In 2013 behaalde hij zijn diploma Bachelor in de Audiologie aan de Arteveldehogeschool Gent. Joost heeft jarenlange ervaring in de optieksector en ontwikkelde in die tijd een hoogsteigen benadering en visie. Januari 2014 was het moment om deze visie ook in daden om te zetten en een eigen zaak te beginnen en wel in het pittoreske Deftinge (Lierde). Joost staat voor een deskundige en persoonlijke aanpak, waarin technisch vakmanschap en stijladvies samengaan. Of u nu op zoek bent naar een bril, zonnebril, kinderbril, contactlenzen of een hoorapparaat, steeds gaat Joost samen met u op zoek naar een oplossing op maat. Dat u – ongeacht uw budget – over een merk of product van topkwaliteit zal beschikken, daar kan u van op aan.

Vanaf 2 januari 2018 heeft Optiek Joost er een nieuw gezicht bij: Ellen Piens. In 2008 behaalde Ellen haar bachelor Optiek-Optometrie en heeft reeds veel ervaring. Door de vele bijscholingen werd ze een krak in contactlensaanpassingen, oogmeting en het geven van advies bij de aankoop van uw nieuwe bril. Ellen en Joost kennen elkaar al jarenlang en staan als teamvoor u klaar. Door de komst van Ellen zal de winkel vanaf nu ook op maandag geopend zijn. Samen streven ze ernaar u een nog betere service te bieden, dat 6 dagen op 7.

Wij zijn aangesloten bij:

  • APOOB (Algemene Professionele Opticiens- en Optometristenbond van België)
  • VBA (Vlaamse Beroepsvereninging voor Audiologen)

Daarnaast steunen we ook een goed doel als opticien voor de wereld.

Bestel uw lenzen online.