Optiek De Pauw

Uw opticien te Leuven voor brillen & contactlenzen

De perfecte service in het centrum van Leuven

Optiek De Pauw hecht enorm veel belang aan persoonlijkheid: elke klant de beste oplossing op maat bieden en dit met de hoogste kwaliteit en de beste service, daar is het ons om te doen. Wij staan steeds voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en garanderen je professioneel advies op maat bij het kiezen van het beste montuur en de perfecte glazen. Ook voor contactlenzen en de juiste instructies hiervoor kan je bij ons altijd terecht.

Monturen, zonnebrillen en contactlenzen

Met ons ruime gamma aan monturen, zonnebrillen en contactlenzen vindt elke klant bij ons wel zijn gading: wij bij Optiek De Pauw staan erop de laatste nieuwe producten in huis te hebben én zijn mee met de trends van vandaag. Samen zoeken we uit welke stijl het best jouw persoonlijkheid weerspiegelt, zodat je met een tevreden gevoel naar huis gaat. Als OBOS-opticien zijn wij gepassioneerd met ons vak bezig en scholen wij ons permanent bij: wij houden de vinger aan de pols wat de nieuwste ontwikkelingen betreft. Dankzij onze uitgebreide vakkennis en hoogtechnologische apparatuur kunnen we uiterst precies te werk gaan en vinden we gegarandeerd voor iedereen een oplossing.

Uitgebreide collecties

Wil je dat je ogen in goede handen zijn? Dan ben je bij Optiek De Pauw in Leuven aan het juiste adres. Wij werken met de corrigerende brilglazen van Essilor. Kom gerust eens langs om onze uitgebreide collecties te bewonderen, wij verwelkomen je met plezier.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG