Optiek Brigitte Roebben

Monturen, contactlenzen, glazen, zonnebrillen & sportbrillen te Assenede

Optiek

Optiek Brigitte Roebben te Oosteeklo (Assenede) bestaat reeds 25 jaar. Jaren vol evolutie en innovatie in de optiekwereld: van de manuele oogmeting tot volledige controle met de iPad, van het enkel zicht echte "glas" tot de huidige geperfectioneerde multifcale kunststofglazen, van het zware metalen montuur tot het verderlichte modieuze 3D-geprinte montuur. Innovatie die ervoor gezorgd heeft dat de brildrager nu over een ongezien aanbod aan comfortabele oplossingen voor zijn zichtprobleem beschikt. Een evolutie die nog steeds in volle beweging is.

Brillenzaak

In onze winkel hebben we een ruim aanbod met steeds de nieuwste merken. We begeleiden je graag om jou de bril te bezorgen die jouw op het lijf geschreven is. Een bril die niet alleen qua look perfect bij jouw past, maar ook afgestemd is op jouw levensstijl. Wij willen niets liever dan dat je met plezier langskomt en nadien 100% teveden de deur uit gaat. U kan bij Optiek Brigitte Roebben terecht voor het volgende:

Onze merken

Komono, G-star, Monoqool, Fleye, Rodenstock, Dutz, Pepe Jeans, Kinto, Escade , Furla, Binôche, Tom Taylor, Blackfin, Superdry, Airlight, River Woods,Betty Barclay, Maditaly, Cogan, Lozza, OKO by OKO, Bloomdale, Trëboss,Malt, Spine, Serengeti, Rudy project, Cébé en Night & day vision.