Ontstoppingen Ludo Ulens

Uw specialist in ontstoppingen en rioleringswerken voor Hasselt, Sint-Truiden, Tienen en omstreken.


Ontstoppingsdienst

Ontstoppingen Ludo Ulens is uw specialist in ontstoppingen en rioleringswerken in de regio's Hasselt, Sint-Truiden en Tienen. De zaakvoerder, zijn dochter en een team van gemotiveerde en deskundige medewerkers staan elke dag klaar om u een zo snel mogelijke service te bieden.

Dankzij ruim 20 jaar ervaring kunnen wij iedere klant een oplossing op maat bieden. Kampt u met een verstopping? Dan biedt onze ontstoppingsdienst snel bijstand! In noodsituaties bent u binnen 24 uur verlost van een verstopte afvoer. Wij kunnen onze klanten bovendien overal bereiken, zelfs in ondergrondse parkings en zijn dus telefonisch altijd bereikbaar.

Camera-inspectie

Krijg zicht op uw afvoerproblemen. Dankzij camera-inspectie kan Ontstoppingen Ludo Ulens uw leidingen en riolering controleren op terugkerende verstoppingen of andere problemen. Onze eersteklas kleurencamera’s geven ons een perfect beeld van waar zich eventuele complicaties voordoen.

Heeft u schade opgelopen vanwege een verstopping en moet u uw verzekering inschakelen? Wij voorzien ook een volledig verslag van onze inspecties voor uw verzekeringsmaatschappij.

CONTACTEER ONS