Fotoalbums

Ontstoppingen Frans Simons

Aquajet

De aquajet kan worden ingezet voor het reinigen en ontstoppen van riolen tot een diameter van 350mm. Er is een watertank van 1x400 liter en een hogedrukhaspel van 60 meter met radioafstandsbediening.

Er zijn verschillende soorten spuitkoppen en een hogedruk spuitpistool bij voorzien.

Rio Track Pro

De Rio Track Pro is een detectieapparaat dat uitgerust is met een 3 tal frequenties. Ook is er een functie voorzien voor het opsporen van stroomvoerende en radio kabels.

De zender is ingebouwd in een zeer korte kunstof huls en wordt gebruikt met een speciale spuitkop.

Met het kompassysteem wordt men heel eenvoudig naar de plaats van de zender geleid, waar men door een druk op een toets zelfs de exacte diepte kan gemeten worden.

Riosteam

De Riosteam is een draagbaar rookgasapparaat dat feilloos lekkages of verkeerde aansluitingen weet aan te wijzen.

Segmentveermachine K50

Voor ontstoppen van leidingen tot 110 mm, met een omkeerbare inductiemotor van 230V van 300W. Met verschillende snijkoppen voor gootsteen, baden, douche aflopen, ventilatiekokers, ...

Segmentveermachine K1500

Voor ontstoppen van leidingen tot 250mm, meet een omkeerbare inductiemotor van 230V en 1500W. Met verschillende snijkoppen voor afvoerleidingen, rioleringen en industriele toepassingen.

Fibercam

De Fibercam is een robuuste camera voor grotere afvoeren en riolen rondom het huis. Geschikt voor toilet afvoeren en rioleringsbuizen van 70 tot 250mm en neemt haakse bochten in buizen vanaf 100mm.

Dankzij tientallen Led lampjes in de camera kop heeft hij een maximale lichtsterkte. Het bestaat uit een haspel met 60 meter glasfiber duw kabel en een electronische meterteller.

Putschep

Putschep vierkant is ideaal voor het leegscheppen van putten en kolken

Ontstoppingen Frans Simons, uw ontstoppingsbedrijf, camerainspectie, geurdetectie, ruimingsdienst voor Dilsen-Stokkem, Maasmechelen in Limburg

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Ontstoppingen Frans Simons.

Contact

Ontstoppingen Frans Simons

De Wieke Tuin 7, 3650 Dilsen-Stokkem
  • Ontstoppingen
  • Ontstoppingsdienst
  • Ruimingsdienst
T0477 93 47 74