Ontruimingen Dendermonde

 

Wie zijn wij?

U bent op zoek naar een professional die snel en precies uw gebouw of woning kan leeghalen en ontsmetten? U bent op zoek naar iemand die weet waarheen de inboedel moet? Dan bent u bij KW Service te Dendermonde aan het juiste adres. KW Service is namelijk dé specialist in het opkopen van inboedels, ontruimen, opruimen, reinigen en ontsmetten van gebouwen, huizen, appartementen, studio’s, loodsen, kantoren en garages. Wij helpen u daarnaast graag verder met kleine verhuizingen. KW Service is gevestigd in Dendermonde maar is actief over heel Vlaanderen.

Wat doen wij?

Hebt u een ruimte of een gebouw dat u wenst leeg te halen? U weet geen raad met achtergelaten huisraad, afval of meubelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zonder dat u zichzelf enige zorgen moet maken, halen wij alles voor u leeg en ruimen wij uw gebouw volledig op. Alles wordt netjes en bezemschoon opgeleverd zodat u uw eigendom meteen opnieuw kan verhuren, verkopen of zelf gebruiken.

Indien gewenst, kunnen wij de woning volledig ontsmetten. U hoeft zich zelf geen zorgen te maken want wij staan in voor alle arbeid, logistiek en organisatie. Alles wordt vakkundig gesorteerd zodat ook ons milieu op zijn beide oren kan slapen. Na ons eerste contact maken wij een vrijblijvende offerte op, zodat u meteen een handig overzicht krijgt van de kosten.

Ontsmetten, ontgeuren en desinfecteren

Ontsmetten, ontgeuren en desinfecteren

Wanneer uw pand al lange tijd leeg staat, is het verstandig beroep te doen op een professionele firma om deze op te ruimen. De kans is immers groot dat het pand heel wat schimmels, virussen of bacteriën bevat. Daarnaast tref je meer dan waarschijnlijk ook heel wat ongedierte aan zoals vlooien, kakkerlakken, vliegen, …

Kleine verhuizingen Dendermonde

Kleine verhuizingen

U wenst te verhuizen maar u ziet zich geen baas over de verhuis? Wij helpen u bij het verhuizen van uw inboedel, meubelen of electro. Ook voor uw kostbare spullen hebben wij een pasklare oplossing. Wij zijn uitstekend uitgerust om dit fysiek zware werk van u over te nemen of samen met u te volbrengen. Contacteer ons vandaag nog voor een offerte.

Ontruimingen Dendermonde

Wat na een overlijden?

Bij een overlijden komt er veel kijken. Allereerst is dit een zeer emotioneel moment. Tijdens deze periode wordt van u zeer veel verwacht. Zo moet u allerlei zaken regelen zoals een begrafenis, koffietafel, erfenis en allerhande papierwerk.

Particulieren

 

Verkoop of aankoop van een huis of appartement? Echtscheiding? Overlijden? Verhuizing? Er zijn ontelbare redenen waarom u KW Service zou contacteren. Wenst u een volledig huis of appartement te laten ontruimen? Of heeft u nood aan het opruimen van een kelder, zolder, garagebox, schuur of bijgebouw? U wil af van uw inboedel? Uw pand dient ontsmet te worden? Steeds staan wij met zeer scherpe prijzen ter uwer beschikking.

Is er een brand geweest in uw pand? Stormschade? Waterschade? Ook bij deze problemen helpt KW Service u graag verder.

Bedrijven

 

Ook als bedrijf bent u bij KW Service te Malderen aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, magazijn, loods, school, winkel, restaurant, café, taverne, bedrijfshal of werf, voor elk pand heeft KW Service de juiste oplossing. Wij halen met veel plezier uw inboedel weg, ontruimen uw pand, ruimen dit mooi op en laten het bezemschoon achter. Indien alles ontsmet moet worden, doen wij dit met veel plezier.

Net zoals bij particulieren helpen wij u graag verder na brandschade en storm- of waterschade. Contacteer ons voor een offerte of voor meer info.