ANY-events

Uw partner voor ontbijtmanden in Erpe-Mere


ANY-events

ANY-events is een opstartend bedrijf uit Erpe-Mere (Bambrugge) waar de wensen van de klant op de eerste plaats komt. U kan bij ANY-events terecht voor diverse activiteiten (bv. ontbijtmanden, ontwerpen van uitnodigingen huwelijk, geboorte, verhuur feestmateriaal,....). Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Aangezien wij nog in oprichting zijn, veranderd ons assortiment regelmatig.

Ontbijtmanden

ANY-events levert ontbijtmanden aan huis of deze kunnen afgehaald worden. Wij maken ontbijtmanden voor alle gelegenheden (vb. verjaardag, geboorte, huwelijk, moederdag, vaderdag, valentijn,...). Ons aanbod bestaat uit 3 verschillende manden en 1 ontbijt speciaal voor de kids.

Iedere maand is er ook een themamand aangepast aan een gebeurtenis in die maand. De ontbijtmanden kunnen naar gelang u wensen aangepast worden (vb. glutenvrij, extra producten,...). Naast de traditionele manden kan je bij ons ook terecht voor een ontbijtpakket. Heeft u een teambuilding of gaat u een dagje op reis en/of wil je een ontbijt- en/of lunchpakket meenemen dan zijn de ontbijt-, lunchpakketten ideaal.

De manden kunnen geleverd of afgehaald worden op zaterdag, zondag en op feestdagen van 7 uur tot 11 uur. Wij leveren gratis in de gemeenten Erpe-Mere, Lede, Aalst en deelgemeenten. Naast particulieren kunnen ook bedrijven bij ons terecht. Voor grote aantallen maken wij graag een aangepaste prijsofferte. Hebt u speciale wensen of vragen aarzel dan niet om met ons contact op te nemen en wij helpen u graag verder.

NEEM CONTACT OP →