Fotoalbums

Nulens platte daken Tongeren

Dankzij 40 jaar ervaring zijn wij de specialist in platte daken. Reken op ons voor de renovatie en constructie van platte daken. Werkt u aan een nieuwbouw en moet er nog een plat dak gelegd worden? Voldoet uw bestaand dak niet meer aan de normen? Geen probleem! Al jaar en dag zorgen wij voor de professionele renovatie en constructie van platte daken. Bij ons bent u zeker van een vlotte uitvoering van de werken. Bovendien beschikken we over twee ploegen van vakmensen, met elk hun eigen specialisatie. Zo schieten de werken goed op en bent u in een mum van tijd de trotse eigenaar van een nieuw (her)aangelegd dak. We zijn gevestigd in Tongeren en actief in Bilzen, Genk, Hasselt, Riemst, Sint-Truiden en omstreken.

Daken en gevels:

Wij isoleren heel uw woning volgens de regels van de kunst. Laat ons uw dak isoleren en bespaar op uw energierekening. Een goede isolatie is de eerste stap naar een energiezuinige woning. Een vakkundig geïsoleerd huis is dan ook een slimme investering. Dus als u uw dak wilt laten isoleren in regio Bilzen, aarzel dan niet. Doe een beroep op ons en houd de warmte binnen. Wij isoleren zowel platte daken als gevels. Bij daken brengen we extern een isolatielaag aan en vervolgens de dakbekleding. Ook bij gevels wordt de isolatie extern aangebracht. U kunt kiezen uit verschillende soorten gevelbedekking. Zo zijn wij gespecialiseerd in bedekkingen van hout, natuurlei en zink. Als dakbedekking gebruiken we bitumen oftewel roofing. Dit type dakbedekking is zeer goed bestand tegen weersinvloeden en ozon. Om uw dak te renoveren brengen we een isolatielaag aan, aan de buitenzijde van het dak. Daarover plaatsen we de dakbedekking. Door deze techniek wordt het dak mee opgewarmd en is het daarom minder onderhevig aan temperatuurschommelingen. Dit type dak wordt daarom ook 'warm dak' genoemd. Vergeet niet dat u voor het isoleren van uw woning premies of subsidies krijgt! Zo kunt u een premie krijgen van uw netbeheerder, van de Vlaamse overheid en van de federale overheid kan u een belastingsvermindering krijgen. De door ons gebruikte materialen voldoen aan de vereiste voorwaarden. En we helpen u ook graag verder door u de juiste stappen te tonen om een dergelijke premie aan te vragen.

Bescherm uw huis met onze gevelbezetting!

Nulens is uw specialist voorgevelbezetting. Een goede gevelbezetting heeft verschillende voordelen. Ze beschermt het huis tegen barre weersomstandigheden, ze isoleert en ze houdt opkomend vocht tegen. Gevelbezetting kan ook mooi zijn en kan uw woning een nieuwe look geven. Twijfel dus niet langer en vertrouw op ons voor gevelbezetting. Er bestaan heel wat soorten gevelbedekking. Zelf zijn we gespecialiseerd in houten, leien (natuurlei) en zinken bedekkingen. Hout is ecologisch en kan gemakkelijk vervangen worden. Leien hebben een goed ademend en isolerend vermogen. Zink is dan weer onderhoudsvriendelijk en heel duurzaam. Alle materialen hebben hun voor- en nadelen. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Ook zijn wij expert in het isoleren van huizen. Dus, indien gewenst, plaatsen we ook isolatie aan de buitenzijde van de gevel, vooraleer de gevelbezetting aan te brengen. Ook groendaken leggen wij aan. Bij groendaken bestaat de dakbedekking voornamelijk uit levende planten. Het zijn doorgaans planten die goed bestand zijn tegen wind, hitte, vorst en uitdroging. Groendaken zijn bovendien aantrekkelijk en mooi en kunnen ingericht worden als (bijkomende) tuin. Zo vormen ze nieuwe gebruiksruimten.

Waarom met ons in zee gaan? Hier hebt u nog enkele van onze pluspunten:

  • We hebben 40 jaar ervaring
  • We hebben vakmannen met verschillende specialisaties
  • We komen altijd onze afspraken na
  • We zorgen voor een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken
Contacteer ons dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Nulens platte daken.

Contact

Nulens platte daken

Maastrichtersteenweg 274, 3700 Tongeren
  • Constructies
  • Dakisolatie
  • Dakwerken
  • Gevelbekleding
  • Isolatie
  • Zinkwerken
T012 77 00 21
F012 26 18 22
Ond. nr.0406.991.511
Maandag 08.30u-17.00u
Dinsdag 08.30u-17.00u
Woensdag 08.30u-17.00u
Donderdag 08.30u-17.00u
Vrijdag 08.30u-17.00u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten