Nuances

Symbiose van uiterlijk en innerlijk

Vandaag de dag is schoonheidsverzorging niet alleen maar uiterlijke verzorging. Wendy van schoonheidssalon Nuances te Grimbergen heeft er daarom, als schoonheidsspecialiste, voor gekozen dat Nuances staat voor een symbiose van uiterlijk en innerlijk: Body & Wellness.

Aan de ene kant vindt dit concept haar levenslicht door de sfeer; de behandelingen zijn altijd op afspraak en ruim gepland, zodat u alle tijd en aandacht krijgt die u verdient. Uw rust is voor ons belangrijk. Aan de andere kant werken we aan uw wellness door de behandelingen en producten die we gebruiken. De producten zorgen ervoor dat uw huid wordt geregenereerd op een natuurlijke manier. De behandelingen, zowel voor mannen als vrouwen, worden afgestemd naar uw persoonlijke behoefte en ondersteund door een persoonlijk advies van Wendy.

Gelaatsverzorgingen

Tijdens de volledige duur van elke behandeling wordt u in de watten gelegd zonder pauzes of onderbrekingen. Op die manier streven we naar een optimale verzorging van uw gelaat en naar een moment van totale ontspanning. Bij elke gelaatsverzorging (behalve de mini) zijn de epilaties ook inbegrepen.

Mannen verzorging

Nuances is expert in huidverzorging voor alle mannen. Wendy is gespecialiseerde skincoach en begeleidt je tijdens heel de behandeling. Haar persoonlijke en discrete aanpak geeft je meteen een gerust en vertrouwd gevoel. Na de nek-schoudermassage ben je helemaal ontspannen.

Marc Inbane Natural Tanning Spray

Deze spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De Marc Inbane Natural Tanning Spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken. De spray is gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden.

Gemakkelijk aan te brengen, Kleur die tot wel vijf dagen houdt, Geheel veilig te gebruiken, Geeft een egaal resultaat zonder vlekken

Gebruik: de flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen.

Resultaat: Een gezond ogende, egale bruine teint die tot wel vijf dagen houdt.

Make-up

Om uw natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen en de sterke punten ervan te accentueren, werken we met de nieuwe kleurenmethode die rekening houdt met uw algemene voorkomen, uw type teint, de kleur van uw ogen en haarkleur. Hoewel tegenwoordig alle effecten en alle stijlen zijn toegestaan, geldt een gouden regel: uzelf blijven, wat ook de trend is. Een droom van kleuren, uw kleuren die perfect bij u passen…

Permanente make-up

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is make-up dat perfect blijft voor lange tijd (3 tot 5 jaar). Invloeden van buitenaf, zoals zon en afschilfering van de huid verbleken de make-up. Deze kan later naar wens terug verdonkerd worden. Er wordt uitsluitend met professioneel materiaal gewerkt, dat vrijwel gevoelloos wordt afgesteld.

Pedicure

Voeten zijn meestal het ondergeschoven kindje van ons lichaam. Terwijl ze dagelijks heel wat met zich mee te dragen hebben en vaak opgesloten worden in warme, vochtige schoenen. En toch moeten uw voeten een leven lang mee! Wist u dat als uw voeten pijn doen, u ongemerkt ook uw houding verandert? Daardoor kunnen weer knie-, heup-, rug- of nekklachten ontstaan. Dus man of vrouw, jong of oud, of u nu veel zit, staat of loopt, wacht niet tot de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt. Voor een optimale hygiëne worden uw voeten eerst gereinigd en ontsmet. Het eerste bezoek begint met een nauwkeurig voetonderzoek. De pedicurebehandeling kan onder meer bestaan uit het op de juiste wijze knippen en vijlen van de nagels, té dikke nagels verdunnen en polijsten, verwijderen van overmatig eelt en likdoorns, verzorgen van hielkloven en kalknagels. Als afsluiting worden de voeten met een geschikte professionele crème behandeld.

Cadeaubon

Bij Nuances kunt u cadeaubonnen kopen, waarmee u eenvoudig iemand een groot plezier doet. De cadeaubon is in elk gewenst bedrag verkrijgbaar.

De vriendinnenbon
Introduceer een vriendin bij schoonheidssalon Nuances en ontvang beide €5,00 korting op een schoonheidsbehandeling vanaf €35

Tukadoo geschenkbon
Vanaf heden kan je ook terecht bij ons met een Tukadoo geschenkbon.

Manicure

Onze handen zijn ons persoonlijk visitekaartje. Door een geregelde verzorging van de handen helpen wij u bij het krijgen van zachte en gezonde nagels. Bescherming en ondersteuning van de huid en van de handen is noodzakelijk vooral in deze tijd waar chemicaliën niet meer weg te denken zijn. Begin dus met een manicure en laat dit onbedekte, onbeschermde deel van het lichaam stralen van gezondheid.

Contacteer ons