Nuances

Symbiose van uiterlijk en innerlijk

Vandaag de dag is schoonheidsverzorging niet alleen maar uiterlijke verzorging. Wendy van schoonheidssalon Nuances te Grimbergen heeft er daarom, als schoonheidsspecialiste, voor gekozen dat Nuances staat voor een symbiose van uiterlijk en innerlijk: Body & Wellness.

Aan de ene kant vindt dit concept haar levenslicht door de sfeer; de behandelingen zijn altijd op afspraak en ruim gepland, zodat u alle tijd en aandacht krijgt die u verdient. Uw rust is voor ons belangrijk. Aan de andere kant werken we aan uw wellness door de behandelingen en producten die we gebruiken. De producten zorgen ervoor dat uw huid wordt geregenereerd op een natuurlijke manier. De behandelingen, zowel voor mannen als vrouwen, worden afgestemd naar uw persoonlijke behoefte en ondersteund door een persoonlijk advies van Wendy.

Gelaatsverzorgingen

Tijdens de volledige duur van elke behandeling wordt u in de watten gelegd zonder pauzes of onderbrekingen. Op die manier streven we naar een optimale verzorging van uw gelaat en naar een moment van totale ontspanning.Bij elke gelaatsverzorging (behalve de mini) zijn de epilaties ook inbegrepen.

Mannen verzorging

Nuances is expert in huidverzorging voor alle mannen. Wendy is gespecialiseerde skincoach en begeleidt je tijdens heel de behandeling. Haar persoonlijke en discrete aanpak geeft je meteen een gerust en vertrouwd gevoel.Na de nek-schoudermassage ben je helemaal ontspannen.