Natuursteen Bree

Uw steenkapper te Bree gespecialiseerd in blauwe steen & natuursteen

Perfectie op maat voor uw Belgische hardsteen!

Natuursteen Bree is gespecialiseerd in de productie van Belgische blauwe steen, in de volksmond arduin genoemd. Onze sterkte is het maken van maatwerk in kwalitatieve Belgische blauwe hardsteen voor de Belgische, Nederlandse, Duitse en Zwitserse bouwsector. Wij leveren aan aannemers maar ook helpen wij de zelfbouwer graag verder met het realiseren van zijn droom. Wat kunnen wij u aanbieden:

  • Buitendorpels in arduin of graniet
  • Binnenvensterbanken in marmer, arduin, graniet en composiet
  • Gevelplint en gevelbekleding
  • Muurafdekkingen
  • Deuromlijstingen
  • Vloeren in natuursteen
  • Zeer snelle leveringstermijn, levering met kraanwagen

Onze adviseurs staan klaar om u te helpen uw project uit te voeren op maat, snel en efficiënt.

Natuursteen Bree

Onze grootvader Raymond Janssen begon ongeveer 60 jaar geleden met het vervaardigen van maatwerk in natuursteen. In 2018 beginnen we met een nieuwe mijlpaal in onze steengoede geschiedenis; de bouw van een volledig geautomatiseerde steenhouwerij die eind 2019 in gebruik zal worden genomen, dit om nog sneller op de grote vraag naar arduin te kunnen inspelen.

Natuursteen Bree

Dankzij de ongekende toepassingsmogelijkheden en esthetische kwaliteiten geniet Belgische blauwe hardsteen steeds vaker de voorkeur bij architecten. Ongeacht of het nu gaat om vloeren, gevelplint, deuromlijstingen, raamdorpels of massieve toepassingen voor douchebakken of spoelbakken.

Natuursteen Bree

Vanwege zijn onmiskenbare hoogwaardige kwaliteit en fraaie en exclusieve uitstraling beleeft arduin de afgelopen jaren ook op de Nederlandse woningmarkt een ware opmars.

Natuursteen Bree

We beschikken tevens nu al over een geavanceerd computergestuurd machinepark ten behoeve van de fabricage van maatwerkproducten in Belgische blauwe hardsteen. Zodoende zijn we nog beter in staat om U als klant te allen tijde perfectie op maat te garanderen.

CONTACTEER ONS