Fotoalbums

Natuurlijk Mooi bij Marieke

Wees welkom bij ''Natuurlijk Mooi bij Marieke" te Hasselt

Waarom is uw huid zoals hij is? Als u hier het antwoord op weet, kunt u iets aan de oorzaak doen. Wat met klassieke cosmetica niet mogelijk is, kan met Société Provençale d'Aromatherapie wel....

De hoge kwalitiet etherische oliën dringen door alle huidlagen en komen zo bij de oorsprong van een probleem. Niet alleen de concentratie werkstoffen, maar ook de opname ervan door de huid gerandeert een structurele verbering van de huidconditie.

Veel producten zijn kant en klaar. Maar bij Natuurlijk Mooi bij Marieke worden producten volledig op maat voor u samen gesteld. Ik kijk daarvoor niet alleen naar uw huid maar stel ook vragen. Samen met u gaan we trachten te zoeken naar de oorzaak van het probleem.

Met S.P.A. kunt u genieten van cosmetische behandelingen, therapeutisch een probleem oplossen of u laten verwennen met een heerlijke behandeling. Specifieke behandelingen zijn mogelijk voor en na operatieve ingrepen, voor acné, rosacea, rimpeltjes, couperose, ....

Door de natuurlijke technieken van Natural Face Lifting en Sculp kunnen we uw huid op korte en op lange termijn verbeteren.

Uw huidverzorging, schoonheidssalon, natuurlijke cosmetica, aromatherapie te Hasselt.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Natuurlijk Mooi bij Marieke.

Contact

Natuurlijk Mooi bij Marieke

Sint-Katarinaplein 6, 3500 Hasselt
  • Gelaatsverzorging
  • Huidtherapie
  • Natuurproducten
  • Schoonheidsinstituut
  • Schoonheidssalon
Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00u-18.00u
Woensdag 10.00u-18.00u
Donderdag 10.00u-18.00u
Vrijdag 10.00u-18.00u
Zaterdag 10.00u-18.00u
Zondag Gesloten

Laat avond opening enkel op afspraak