Bloemenwinkel Naturelle by Fleur Couleur

Naturelle by Fleur Couleur is een bloemen- en plantenwinkel in Geraardsbergen, die net een ietsje anders wil zijn dan de gebruikelijke bloemenhandel.

Wij zien het als onze missie om bloemen en planten van een degelijke kwaliteit aan te bieden tegen redelijke prijzen. Daarom geven wij, waar mogelijk, de voorkeur aan bloemen en planten van kwekers uit eigen streek boven ingevoerde producten. Dat garandeert een betere kwaliteit en een gunstige prijs en is bovendien milieuvriendelijker.

Daarnaast vindt u bij ons decoratieartikelen & geschenkartikelen, waaronder enkele exclusiviteiten. Ook hierbij wordt bijzondere aandacht besteed aan kwaliteit en prijs.

Naturelle is verbonden aan Rouwcentrum Vandekerckhove, een familiale uitvaartonderneming met ruim 30 jaar ervaring. In dat verband verzorgen wij rouwwerk aan in natuur- of kunstbloemen en bieden wij ook urnenveldmonumenten en rouwartikelen aan tegen gunstige voorwaarden. Verder verzorgen wij alle uitvaarten, geheel volgens uw wensen en uw budget, waarbij wij steeds professionaliteit en kwaliteit garanderen tegen een correcte prijs. Meer hierover kunt u lezen op onze websites www.rouwcentrumvandekerckhove.be en www.budgetbegrafenissen.be.

Nieuws & activiteiten

Budgetbegrafenissen.be goes viral

Het aanbod van budgetbegrafenissen en -crematies is niet langer beperkt tot de regio Gent en Aalst: voortaan kunt u bij ons terecht voor uitvaarten in alle Vlaamse provincies, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Provincies Henegouwen (Hainaut) en Waals-Brabant (Brabant Wallon). Voor...
lees meer
Budgetbegrafenissen.be goes viral
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Bloemen Naturelle by Fleur Couleur.

Contact

Bloemen Naturelle by Fleur Couleur

Gasthuisstraat 47, 9500 Geraardsbergen
  • Bloemen
  • Bloemen & planten
  • Bloemencreaties
  • Bloemenwinkel
  • Geschenkenwinkel
Maandag 12.30u-18.00u
Dinsdag 12.30u-18.00u
Woensdag 12.30u-18.00u
Donderdag 12.30u-18.00u
Vrijdag 12.30u-18.00u
Zaterdag 12.30u-18.00u
Zondag Gesloten

Bij speciale gelegenheden, zoals Valentijn, Pasen, moederdag, Allerheiligen, ... zijn wij ook op zondag open.

 

Omdat wij ook uitvaartverzorger zijn, gebeurt het regelmatig dat wij in de loop van de dag even moeten sluiten.

Als u van ver komt, kunt u daarom beter even checken op tel. 0474 99 14 34.