Naald en Draad

Speciaalzaak te Schoten in handwerk

GA NAAR ONZE BLOG! KLIK HIER!

Naald en Draad te Schoten is een speciaalzaak voor alle vormen van handwerk. U kan bij ons terecht voor alle soorten handwerken. Wij hebben een grote keuze in diverse handwerkstoffen. Bovendien bezitten wij alle verschillende kleuren van handwerkgarens van DMC. Wij bieden u een ruim assortiment van Amerikaanse en Engelse kruissteekpatronen en paketten. Kortom, elke beginnende of gevorderde handwerker kan bij ons terecht!

Voor de beginners geven wij cursussen in technieken zoals Perzisch Ajour, Hardanger en vele andere technieken. Naast handwerken leveren wij tevens diverse Patchwork stoffen en katoenen stoffen met daarnaast nog verschillende hulpmiddelen om uw Patchwork of Quiltkunst te verfijnen.

Voor de beginnende of gevorderde breisters hebben we een grote keuze van wol in huis en natuurlijk voor elke naaister of kleermaakster leveren wij de nodige mercerie. Door ons groot aanbod en keuze vindt u gegarandeerd uw gading bij ons. Contacteer ons voor meer info of surf eens naar onze blog en facebook pagina voor extra inspiratie.