Naaiatelier Himitex

Retouches en maatwerk te Waasmunster

Wij verzorgen alle herstellingen en retouches voor dames-, heren- en kinderkledij. Neem contact met ons op of kom eens langs in de winkel, wij staan steeds tot uw beschikking. Wilt u zelf uw kledij verstellen, geen probleem, wij hebben al het nodige materiaal. Ook je breiwerk krijgt bij ons een vliegende start.

MEER INFORMATIE? BEL ONS VANDAAG NOG!

Retouches & herstellingen

 

U kunt steeds bij ons terecht voor alle herstellingen en retouches, gaande van een nieuwe ritssluiting voor uw zomerkleedje tot het verkorten van de mouwen van uw winterjas. Op verzoek worden de prijzen voor deze verstellingen meegedeeld. Ook herstellingen worden door ons atelier in een handomdraai gedaan. Om de prijs te weten voor herstellingen kan je best langskomen, want deze is afhankelijk van de schade aan de kledingstukken.

Al uw naaimateriaal

 

U vindt uw naalden niet meer, uw naaigaren zijn op of uw laatste naald is naar de maan? Geen nood! Himitex te Waasmunster heeft de meest courante naaibenodigheden steeds in voorraad. Alle garen voor uw naaimachines kan u gewoon direct uit ons rek nemen. Alles te samen hebben we meer dan 130 verschillende kleuren. Ook aan ritssluitingen hebben we zeker geen tekort, met 48 verschillende kleuren en met lengtes variërend van 15 tot 90 cm.

Borduren op badlinnen

 

Kledij opsmukken is een koud kunstje voor ons. Wij kunnen op al uw kledingstukken borduursels aanbrengen uit onze divers assortiment figuurtjes. Ook teksten kunnen wij aanbrengen in verschillende lettertypes. Voor bedrijven plaatsen wij op alle kledingstukken (schorten, overalls, t-shirts, petten, tafellakens, ...) uw logo en slogans, dit volledig naar uw wensen. Kom eens een kijkje nemen in onze winkel te Waasmunster en bekijk ons uniek assortiment.