Voordelen van een waterverzachter

Huishoudtoestellen gaan langer mee

Strijkijzer, afwasmachine, wasmachine en de koffiemachine. Het zijn enkele voorbeelden van huishoudtoestellen die werken op basis van water. Door gebruik te maken van hard water krijgen deze toestellen heel wat te verduren en ontstaat er al snel inwendige kalkafzetting, dit zorgt ervoor dat de toestellen niet meer optimaal kunnen functioneren met schade als gevolg. Door gebruik te maken van een waterverzachter gaan huishoudtoestellen langer meegaan, wat zorgt voor besparingen op het huishoudbudget.

Minder zeep nodig

Bij verzacht water vermindert het verbruik van zeep, waspoeder en glansmiddel.

Daling van energiekosten

Door het dichtslibben en verkalken van leidingen en huishoudtoestellen is er meer energie nodig zijn om warmte door te geven via de verwarmingselementen van de toestellen.

Waterbehandeling

Een doordachte waterbehandeling kan heel wat problemen vermijden. Alles begint bij een correcte analyse door een expert. Op basis daarvan brengen we in kaart hoe u nog meer weldaden van uw water mag verwachten: filtering, ontharden, osmose,… Bij ons kiest u voor de meest up-to-date technieken, objectief professioneel advies en een samenwerking met de meest vooraanstaande bedrijven in dit vakgebied.

Regenwaterrecuperatie

De modernste BWT-technieken voor de bereiding van zuiver proceswater en regenwaterrecuperatie: membraan filtratie, ionenwisseling, omgekeerde osmose en electrodeïonisatie, hebben al ruim hun gading gevonden in de farmaceutische- en cosmetica sector en andere high tech bedrijven.

Contacteer ons voor meer informatie! Wij zijn werkzaam in de wijde regio rond Zaventem, Mechelen, Bertem, Leuven, Kortenberg, Machelen en Steenokkerzeel.

Voordelen van een waterverzachter