Gezonde lucht én minder energieverbruik

Een specialist in ventilatie- en airconditioningsystemen

Met MVH (Marc Van Hemelryck) gevestigd te Zaventem haalt u een specialist in ventilatie- en airconditioningsystemen in huis. En u profiteert van een perfect binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand. Met een ventilatiesysteem op maat zorgt u ervoor dat de vervuilde binnenlucht vervangen wordt door vers gefilterde buitenlucht. Zo hebt u een minimum aan geurhinder, geen last van pollen en een aangenaam klimaat in huis.

Wist u trouwens dat u met een warmteterugwinapparaat ervoor kunt zorgen dat niet alle warmte in de afgevoerde vuile lucht verloren gaat? Met een warmtewisselaar wordt die warmte gebruikt om de vers toegevoerde lucht te verwarmen. Dat zorgt meteen voor een flinke besparing op uw verwarmingskosten.

Een aangename omgeving

Ook met een professioneel door MVH geïnstalleerde airconditioner kunt u ervoor zorgen dat uw slaap-, leef- of werkruimte een gezonde en aangename omgeving is, ook als de buitentemperatuur tropische waarden bereikt. Wij bieden verder aircosystemen die behalve koelen ook nog kunnen verwarmen, zodat u in de winter bijvoorbeeld in een kelder of op een zolder niet hoeft bij te verwarmen.

De ventilatie- en aircospecialisten van Marc Van Hemelryck staan voor u klaar in de regio rond Zaventem, Mechelen, Bertem, Leuven, Kortenberg, Machelen en Steenokkerzeel!

Gezonde lucht én minder energieverbruik