MVH Van Hemelryck Marc

Marc Van Hemelryck

Uw specialist in verwarming - sanitair - airco - ventilatie - warmtepompen te Zaventem

Marc Van Hemelryck of kort gezegd MVH gevestigd in Zaventem is uw specialist installateur met meer dan 35 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in centrale verwarmingen, airconditioning, ventilatie, chauffagist en sanitair. Daarnaast kunt u bij MVH Zaventem ook terecht voor vloerverwarmingen, condensatieketels en tankcontrole voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Bezoek onze website en bekijk rustig enkele realisaties van ons.

Marc Van Hemelryck is de vakman in uw regio!

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren wanneer u op zoek bent naar een echte specialist installateur voor uw centrale verwarming, sanitair en airconditioning. Wij zijn vooral werkzaam in de regio's rond Zaventem, Steenokkerzeel, Mechelen, Machelen, Kortenberg, Bertem en Leuven. U bent ook steeds welkom in onze winkel te Zaventem, hopelijk tot snel!

 

Marc Van Hemelryck Zaventem

Nieuws & activiteiten

Gezonde lucht én minder energieverbruik

Een specialist in ventilatie- en airconditioningsystemen Met MVH (Marc Van Hemelryck) gevestigd te Zaventem haalt u een specialist in ventilatie- en airconditioningsystemen in huis. En u profiteert van een perfect binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand. Met een ventilatiesysteem op maat...
lees meer
Gezonde lucht én minder energieverbruik

Voordelen van een waterverzachter

Huishoudtoestellen gaan langer mee Strijkijzer, afwasmachine, wasmachine en de koffiemachine. Het zijn enkele voorbeelden van huishoudtoestellen die werken op basis van water. Door gebruik te maken van hard water krijgen deze toestellen heel wat te verduren en ontstaat er al snel inwendige...
lees meer
Voordelen van een waterverzachter
meer nieuws & activiteiten

Video's

Centrale verwarming Zaventem

Verwarming, sanitair & airco Zaventem

Recensies

1 ster is nog te veel.
Na uitgebreide mail met probleemstelling en alle gegevens van de ketel, slagen ze er in om een banaal stuk als een debiet meter niet mee te hebben. Dus volgende dag terug komen. ( in de winter en dus nog steeds geen warm water).
volgende dag debietmeter vervangen. twee uur later bij het willen nemen van een duoche nog steeds geen warm water. terug gekomen om oud stuk terug te plaatsen want wes dus niet kapot. Dus nog steeds geen warm water maar wel een factuur van 400€ in de bus. uitleg voor de hooge rekening " we zijn wel drie keer moeten komen"!!!!!!!
Had een profesionele diagnose gesteld en je had maar 1 keer moeten komen.
- igor T'Joens
meer recensies

Contact

MVH Van Hemelryck Marc

Stationsstraat 13, 1930 Zaventem
  • Airco
  • Centrale verwarming
  • Sanitair
  • Ventilatie
  • Verwarming
T02 721 05 29
F02 725 34 33
Ond. nr.0429.913.304
Maandag 08.00u-17.30u
Dinsdag 08.00u-17.30u
Woensdag 08.00u-17.30u
Donderdag 08.00u-17.30u
Vrijdag 08.00u-17.30u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten