Fotoalbums

MozaVer verzorgt uw totale badkamer!

Uw badkamerrenovatie te Tessenderlo.

U schetst de badkamer van uw dromen, wij voeren deze voor u uit. We verzorgen zowel het ontwerp, als de coördinatie en de uitvoering van uw project. In alle werken zorgen we voor een optimale klantervaring en kwaliteit, met strikte naleving van de vooropgestelde deadlines en uw budget. Dit vinden we zelf zeer belangrijke waarden, die we dan ook graag doortrekken in de omgang met onze klanten.

Onze werkwijze

Stap voor stap brengen wij uw droombadkamer tot leven.

Wij komen steeds eerst ter plaatse om uw behoeftes te bespreken en alles op te meten. Vervolgens wordt ter plaatse een voorstel tot indeling van de badkamer uitgetekend. Hiervoor gebruiken wij een 3D-programma, zodat u zich een realistisch beeld kan vormen van hoe de badkamer er gaat uitzien.

We versturen de plannen voor uw nieuwe badkamer naar de firma’s waar wij mee samenwerken. Bij deze firma’s kan u dan terecht om de gewenste materalen te kiezen.

Op basis van de gekozen materialen maken wij een offerte op. Nadien nemen wij terug contact met u op om de offerte samen te overlopen en alles nog eens rustig te bekijken.

Na de aanvaarding van de offerte kunnen de werken aangevat worden op de afgesproken aanvangsdatum.

De werken worden strikt opgevolgd, zodat u meteen na oplevering kan genieten van uw droombadkamer.

Foto's

Recensies

Wij willen Ivan Verbruggen en het hele MozaVer team hartelijk danken voor de fijne en professionele service bij onze badkamerrenovatie.
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering is alles vlot en correct verlopen.
Het ontwerp, de gedetailleerde offerte, het geplande tijdsschema, de mooie afwerking - alles klopte.

Wij kunnen de firma MozaVer warm aanbevelen.
- Familie Otte-Moonen
Vanaf het eerste contact hadden we een positief gevoel bij onze keuze van MozaVer. En dit vertrouwen werd niet beschaamd. De werken werden goed gepland, de uitvoering was over het algemeen volgens de afspraken, en wijzigingen of aanpassingen werden steeds gedaan in overleg.

Maar bovenal zijn we uitermate tevreden met de kwaliteit van het geleverde werk. Hier valt werkelijk niks op aan te merken.
- Familie Renckens
meer recensies

Contact

MozaVer

Putstraat 32, 3980 Tessenderlo
  • Badkamerrenovatie
T011 18 33 03
M0497 31 91 54
Ond. nr.0827.438.605

Wij hebben zelf geen toonzaal ter beschikking. Om uw renovatieplannen te bespreken, komen we steeds bij u ter plaatse. Voor de keuze van materialen kan u terecht bij onze partners.