Most Wanted Customs and Detailing

Kim Heemskerk was op jonge leeftijd al geïnteresseerd in het customizen van scooters en auto’s, een hobby die hij zichzelf aanleerde en dat uiteindelijk ook zijn beroep is geworden. Hij richtte samen met Mury van Bloodline Ink & Art, het Downforce tuning team op dat verschillende evenementen afschuimde en vele prijzen in wacht sleepte.

De kneepjes van het vak als het aankomt op het begrijpen van auto’s van A tot Z heeft Kim geperfectioneerd in Nederland op het instituut van de autobranche Driebergen.

Ervaring heeft Kim nadien opgedaan als verantwoordelijke bij een autodealer. Echter wou hij professioneel meer groeien en heeft de stap gezet naar Amerika waar hij een extra opleiding genoot (international business major marketing management) op de Northwood University te Palm Beach, Florida. In Amerika bekleedde hij verschillende management functies bij gerenommeerde bedrijven die zelfs in de Fortune 500 staan.

Na zijn opleiding en ervaringen heeft Kim de stap gezet naar een zelfstandige tweedehands autodealer te Palm Beach. Hier kwam zijn kennis van detailing weer naar boven. Deze wagens werden altijd eerst grondig gedetailld en hersteld alvorens ze in de verkoop gingen. Velgen herstellen, uitblusten zonder spuiten, autoruiten tinten en rubbercoatings aanbrengen (vinyldip).

Sinds 2017 is Kim weer in België om in 2018 zijn ware passie om te zetten in zijn hoofdberoep, Most Wanted Customs and Detailing.