Dameskapsalon Maasmechelen

Modesto Hairfashion te Maasmechelen

Kleuringen, baleyages, ombres, meches, permanent en watergolf

Reeds 15 jaar kan u terecht op de Pauwengraaf te Maasmechelen bij Modesto Hairfashion. Het dameskapsalon bij uitstek in het Maasland voor uw haarmode. Kinderen en heren kunnen hier natuurlijk ook terecht voor een knipbeurt.

Het moderne kapsalon uitgerust met 4 kappersstoelen, 2 wastafels herleiden uw wachttijd tot een minimum. Modesto werkt namelijk steeds zonder afspraak. Maakt het u zich gemakkelijk in onze wachtruimte vergezeld met een kopje koffie of een glaasje water.

U kan er terecht voor kleuringen, baleyages, ombres, meches, permanent en watergolf. Epileren met touw van de wenkbrauwen, bovenlip of gelaat, kan u hier laten uitvoeren aan zeer schappelijke prijzen.

Hebt u binnenkort een special evenement, feest of bruidsfeest? Bij Modesto Hairfashion zijn ze namelijk ook gespecialiseerd in feestkapsels, bruidskapsels, opsteken of brushing.

Extensions

Had u graag uw haren wat langer gehad, ook dat kan door middel van extensions:

  • Waxextensions
  • Weaving
  • Clips-extensions
  • Parel-extensions
  • Tape-extensions

Elke behandeling is voor een ander type haar.

Naast een knipbeurt kan u er ook terecht voor professionele producten van L'Oreal, Puring, Carin en Olaplex. Deze worden tevens ook gebruikt bij de verzorging die het beste bij uw haartype past.

Wij dragen vriendelijkheid en lachen hoog in het vaandel. Een persoonlijke service waarbij u zich op uw gemak voelt en tevreden huiswaarts keert met het kapsel dat u wenst.

Microblading

Modesto Hairfashion biedt nu ook microblading aan. Door deze techniek toe te passen dmv natuurlijke kleuringen geniet u een jaar lang van mooie volle wenkbrauwen. Steeds op afspraak.

Gelnagels

Wens je graag verstevigende gelnagels? U kan op afspraak terecht om je nagels te laten verlengen. Mooie tips of sjablonen zijn in alle vormen mogelijk. In 30 seconden wordt de stroperige gel uitgehardt onder een LED- lamp.

Lipliner

Voor mooie volle lippen wordt er gewerkt met lipliner. Hiermee creëert u een optisch effect dmv natuurlijke kleuring die 6 maanden permanent aanwezig blijft.

Eyeliner

Permanente make-up voor uw oogleden blijft tot 1 jaar stralen dmv natuurlijke kleuringen.

Contacteer ons